Projektledelse og projektering af fjernvarme- og køleledninger i jord

 • Hannemanns Allé 53, 2300 København, Denmark
 • Employees can work remotely
 • Full-time

Job Description

Projektledelse og projektering af fjernvarme- og køleledninger i jord
Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense eller København


Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor der altid er nogen at sparre med? Brænder du for den grønne omstilling? Drømmer du om at få rammerne til at udvikle dig fagligt?

 

Så har vi måske jobbet til dig på et af vores fem kontorer i Danmark.

 

Vi har en super afdeling inden for fjernvarme, hvor der er godt humør og stor glæde ved at arbejde sammen og hjælpe hinanden. Hvis du skynder dig at sende en ansøgning, kan du nå at komme med på vores tekniske ekskursion til foråret. 

 

Du vil få selvstændige opgaver i et stærkt fagligt miljø præget af en venskabelig uformel og hjælpsom omgangsform, og du altid kan være sikker på faglig support fra vores stærke team af ingeniører og teknikere.

 

Vores division befinder sig i hjertet af den grønne omstilling, og vi arbejder med en lang række forskelligartede projekter, som fx den nye bølge af gaskonverteringer i både ind og udland. 

 

Inviting bright minds
Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden. 

 

Du bliver en del af vores division Energy Systems i Danmark
Som vores nye fjernvarmekollega bliver du en del af en division med godt 80 dygtige kollegaer inden for fjernvarme og energiproduktion. Vi arbejder ud fra 5 kontorer i Danmark og har kunder over hele Danmark. Din arbejdsplads kan blive på vores kontor i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense eller København, alt efter hvor du bor.

 

Vi arbejder for en bred vifte af offentlige og private kunder overalt i Danmark og yder desuden support til vores udenlandske kontorer i USA, Sverige, Tyskland, Schweiz og UK.  


Vi hjælper vores kunder med alt lige fra projektering og indkøb til projektopfølgning, tilsyn, byggeledelse og idriftsættelse ledningsanlæg.

 

Afhængigt af din profil vil dine opgaver være indenfor:

 • Projektering af fjernvarmeledningsprojekter i forbindelse med gaskonverteringer og ledningsrenoveringer
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Projektledelse og økonomistyring samt være sparringspartner for dygtige kollegaer
 • Tilsyn og byggeledelse på fjernvarmeprojekter
 • At fastholde og skabe relation til nye og eksisterende kunder.

Du vil få fagligt udfordrende opgaver på nogen af tidens mest spændende projekter i forbindelse med overgangen til bæredygtig fjernvarme. 

 

Dit udgangspunkt for konstant udvikling
Fra din første dag i Rambøll støtter vi din videre personlige og professionelle udvikling ved blandt andet en veldefineret udviklingsplan, som vi løbende følger op på og tilpasser til din løbende udvikling, kurser, efteruddannelser, deltagelse i konferencer og temadage og sidst men bestemt ikke mindst samarbejde med vores meget erfarne medarbejdere.
 
Vi vil meget gerne høre fra dig, og det vil være en fordel hvis du har:

 • En teknisk uddannelse som fx ingeniør, maskinmester, bygningskonstruktør eller lignende
 • Erfaring med arbejde i fjernvarmebranchen en fordel
 • Erfaring som entreprenør eller rådgivende ingeniør
 • En åben og udadvendt personlighed og har nemt ved at skabe en god relation til vores kunder og dine kolleger
 • Lyst til at arbejde selvstændigt med yngre og mere erfarne kollegaer
 • At du har en god tværfaglig viden og evne for at samle denne viden i det enkelte projekt
 • At du taler og skriver flydende dansk ligesom du taler og skriver engelsk og måske et tredje sprog
 • At du brænder for at levere et godt stykke ingeniørarbejde.

 

Så vil du gerne kunne præge din hverdag og karriere så send din ansøgning til os.  

 

Velkommen til vores Energi-division
Rambøll er førende inden for grøn omstilling, og vores holistiske tilgang til energi sikrer bæredygtige energiløsninger, som vi planlægger, designer og implementerer i hele verden. Vi er 1.800 energi-eksperter i 14 lande, og tilsammen dækker vi det fulde spektrum af teknologier og alle dele af værdikæden fra produktion til transmission og distribution.

 

Rambøll i Danmark
Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

 

Sådan ansøger du
Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 31. december 2022. 

Privacy Policy