Accountmanager Zwolle

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

 

Quades is niet zomaar een recruitment organisatie; we zijn de dynamische matchmakers voor freelance IT'ers! Hier sprankelt de passie voor ons werk en onze mensen. Bij Quades zijn we als een energiek team dat samenwerkt met respect voor onze opdrachtgevers, onze getalenteerde kandidaten, en voor onszelf.

Wat ons écht bijzonder maakt, is onze schat aan kennis die al meer dan 30 jaar diep in ons DNA zit. En we willen deze schat met jou delen! Quades is niet zomaar een bedrijf, het is een lifestyle! We zoeken iemand die de passie voor sales in zijn of haar DNA heeft zitten. Je moet in staat zijn om de Quades-vibes te verspreiden en het bedrijf te vertegenwoordigen als een ware ambassadeur.

 

Bij Quades werken is als een ticket naar de ultieme werkervaring:

🏢 Werken in stijl: Onze kantoren in Amsterdam, Enschede en Zwolle behoren tot de meest luxueuze in de stad. Werk in een stijlvolle omgeving die je inspireert om te groeien.

🚀 Jong & Dynamisch Team: Sluit je aan bij ons jonge en energieke team, waar creativiteit en ideeën bloeien. Samen tillen we Quades naar nieuwe hoogten.

🎓 Onboard Training: Een onboard training van onze experts in deze branche die er persoonlijk voor zorgen dat jij de beste wordt in jouw vak.

🌟 Doorgroeikansen: Bij Quades zijn de mogelijkheden eindeloos. Jouw succes opent deuren naar grotere verantwoordelijkheden en nieuwe uitdagingen.

💰 Beloningen voor Succes: We geloven in het vieren van successen. Bonussen, cadeaus, teamuitjes, mystery-trips, lunches in sterrenrestaurants en nog veel meer wacht op jou!

🍷 Vrijdagmiddag Borrels: Begin je weekend met stijl in onze eigen skybar, waar de lekkerste wijnen worden geschonken. Een perfecte manier om het weekend te starten!

🎉 Feestdagen Vrij: Altijd vrij op wettelijke feestdagen, want we begrijpen het belang van quality time met familie en vrienden. Feestdagen zijn om te vieren!

 

Functieomschrijving

Een dag in het leven van een Account Manager bij Quades! Bij ons draait alles om enthousiasme, uitdagingen en successen. Laten we een kijkje nemen in jouw veelbelovende dag:

De dag begint met een kop koffie in ons kantoor met uitzicht over de stad. De ochtend is jouw tijd om te plannen, doelen te stellen en prioriteiten te bepalen. Als Account Manager bij Quades draait het allemaal om klantrelaties. Je pakt de telefoon en begint met het onderhouden van bestaande relaties en het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

Het is tijd voor een smakelijke lunchpauze, gezellig met je collega’s in onze eigen skybar of samen met een kandidaat of opdrachtgever in een restaurant om elkaar beter te leren kennen. Na de lunch ga je op pad voor zakelijke meetings met potentiële klanten. Je pitcht onze diensten met charisma en overtuigingskracht. Je streeft ernaar om niet alleen je doelen te halen, maar ze te overtreffen. Je voelt de adrenaline wanneer je een deal sluit en een overwinning viert.

Na een enerverende dag vol succesvolle deals en waardevolle gesprekken kom je terug op het kantoor en verwerk je alle administratie zodat je de volgende dag kan beginnen aan nieuwe kansen.

Functie-eisen

Met jouw ambitie en enthousiasme zorgen wij ervoor dat jij succesvol wordt. Wij bieden jou het volgende aan:

  • Een Fulltime baan in ons moderne kantoor in de Ijsseltoren te Zwolle.
  • Een basissalaris vanaf €2500,- bruto.
  • Een lucratief bonussysteem aan de hand van jouw prestaties.
  • Jouw eigen werkplek met een 27 inch iMac.
  • We bieden snel een vast contract, jaarlijks heb je recht op 25 vakantiedagen en als je jarig bent… ben je nog een extra dag vrij! Je ontvangt 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.


ben jij de ontbrekende schakel in ons droomteam?

  • HBO werk- denkniveau
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
  • Ambitieus en gedreven, Je geeft niet op en gaat tot het uiterste

Als dit klinkt als jouw beschrijving, dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn🤩 

Solliciteer dan nu!

Aanvullende informatie

 

🌐 https://quadescareers.com/
☎️ 020 765 789 9