Recruitment Consultant Enschede

 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf


 🌆 NEW OFFICE ALERT   🌆

We zijn enthousiast om met jullie te delen dat wij dit jaar nog een nieuw kantoor in Enschede gaan openen! Met een focus op kwaliteit en innovatie, brengen we onze passie voor talentacquisitie naar deze bruisende stad. En zijn we op zoek naar sterren om ons team te versterken! 🌟

Laten we samen gaan bouwen aan een toekomst in Enschede, vol geweldige carrièrekansen en onvergetelijke momenten. Ben jij er klaar voor?

Quades is een recruitment organisatie die gespecialiseerd is in de bemiddeling van freelance IT’ers. Quades werkt anders. Wij zijn stuk voor stuk professionals met respect voor onze opdrachtgevers, onze kandidaten, en voor onszelf. Bij Quades hebben we meer dan 30 jaar kennis in huis. Dit willen wij graag overdragen aan jou. Geen saaie klassikale lessen, maar on the job training en coaching is wat Quades jou biedt.

 

Bij Quades werken is als een ticket naar de ultieme werkervaring:

 

 • Stap binnen in de ultieme werkervaring! Werken in een luxueus kantoor op een toplocatie naast station Enschede en om de hoek van de bruisende binnenstad 🏙️
 • Join the Party! Word deel van ons jonge en dynamische team waar energie en creativiteit de boventoon voeren.
 • Klaargestoomd worden door de besten! Je krijgt onboard trainingen van onze experts in de recruitment wereld die er voor gaan zorgen dat jij de beste wordt in jouw vak. 👨‍🏫
 • Je toekomst kent geen grenzen! Bij Quades geloven we in jouw potentieel met onbeperkte doorgroeimogelijkheden. 📈
 • Succes wordt beloond als een rockster!👩‍🎤Bonussen, cadeaus, teamuitjes, verrassingsreizen, gastronomische lunches in sterrenrestaurants en talloze andere beloningen wachten op jouw briljante prestaties.
 • Feestdagen zijn om van te genieten! Bij Quades ben je altijd vrij op wettelijke feestdagen (Ja ook op jouw verjaardag!), zodat je die extra quality time kunt doorbrengen met je dierbaren. 🎉

 

Functieomschrijving

Een dag als Recruitment Consultant bij Quades:

Als Recruitment Consultant ben je de regisseur van jouw eigen wervingsavontuur! De dag begint met een oppeppende kop koffie terwijl je jouw energiepeil omhoogstuwt. Vervolgens duik je in de wereld van kandidatenjacht. Je begint met het speuren naar verborgen juweeltjes tussen de kandidatenprofielen die via verschillende kanalen zijn binnengekomen, en het is aan jou om potentiële matches te ontdekken.

Lunchtijd? Die breng je door samen met je collega’s op het kantoor of je hebt een gezellige lunchafspraak met een van jouw kandidaten gepland. In de middag ga jij je focussen op netwerken, heb je afspraken met opdrachtgevers en speur je actief naar nieuwe talenten via professionele netwerken.

Aan het einde van de dag neem je een duik in de wereld van administratie om de puntjes op de i te zetten. Als Recruitment Consultant, breng je de hele dag leven in de brouwerij en ben je op zoek naar schitterende matches om Quades naar nieuwe hoogten te brengen!

Functie-eisen

Met jouw ambitie en enthousiasme zorgen wij ervoor dat jij succesvol wordt in Recruitment. Wij bieden jou het volgende aan:

 • Een Fulltime baan in ons luxueuze kantoor in Enschede.
 • Een basissalaris vanaf €2500,- bruto.
 • Een lucratief bonussysteem aan de hand van jouw prestaties.
 • Jouw eigen werkplek met een 27 inch iMac.
 • We bieden snel een vast contract, jaarlijks heb je recht op 25 vakantiedagen en als je jarig bent… ben je nog een extra dag vrij! Je ontvangt 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

 

Functie-eisen:

 • Heb jij stressbestendigheid in je DNA? Ga je doelgericht door het leven en haal je altijd het beste uit jezelf en anderen?
 • Ben jij commutatief sterk? Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn essentieel voor het onderhouden van contact met kandidaten en het aantrekken van talent.
 • Beschik jij over HBO Werk- denkniveau?
 • Heb jij beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal?

Aanvullende informatie

Heb jij op alle functie-eisen met volle overtuiging JA geantwoord en kan jij niet wachten om bij Quades Enschede te werken? 🤩

Solliciteer dan nu!

🌐 https://quadescareers.com/
☎️ 020 765 789 9