HR Business Partner

 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Heb jij al meerdere jaren HR ervaring (bij verschillende werkgevers), hou je van snel schakelen met verschillende lagen binnen een internationale organisatie, omarm je een dynamische omgeving en zet jij je handen graag in complexere vraagstukken? Beheers je daarnaast het stakeholder management als geen ander en kan je goed zelfstandig en gericht werken?

Lees dan verder, want dit kan zomaar je nieuwe hoofdstuk worden!

Wie zijn wij?

Welkom bij Publicis Groupe NL, een koploper op het gebied van reclame- en communicatieadvies. Ons bruisende kantoor in Amsterdam-Noord huisvest al onze specialiteiten onder één dak. Met bijna 500 medewerkers met ruim 40 verschillende nationaliteiten, omarmen we de rijke diversiteit aan kennis en achtergronden. Van commerce, data, media, creatie, PR tot en met productie - you name it, we've got it. Met deze diverse specialisaties bieden we onze klanten toegang tot kennis, data en tools. Met als doel: het creëren van persoonlijke ervaringen en inspiratie.

In 2021 hebben we onze krachten gebundeld met Boomerang Agency, waarmee we onze creatieve en social content expertises hebben versterkt.

Functieomschrijving

In deze rol ga je een dreamteam vormen met de Chief Talent Officer, Head of Talent en de rest van het Talent Team. In jouw rol ligt het accent daarbij op het ontwikkelen van talent, het analyseren van people data en het proactief bieden van oplossingen op het gebied van Human Resources. Je support managers bij verandertrajecten in hun teams, coached individuele verbetertrajecten en geeft scherp HR advies. Je bent de spil binnen het talent management framework.

Je bent betrokken, analytisch en een echte teamspeler. Jouw aanpak is gestructureerd, maar ook flexibel aan te passen aan veranderende omstandigheden. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten binnen Publicis Groupe NL, waarbij je fungeert als het eerste aanspreekpunt en diep betrokken bent bij alle aspecten binnen jouw werkterrein. Naast het HR strategische aspect van de rol, zal je ook echt met ‘de voeten in de klei’ staan en je operationeel bezighouden met HR thema’s.

Functie-eisen

Jij

 • Hebt 3 tot 4 jaar HR ervaring in een soortgelijke rol;
 • Hebt een ondernemers mentaliteit, bent pro-actief & assertief in een snel veranderende omgeving;
 • Bent graag zichtbaar zodat medewerkers op de hoogte zijn bij wie ze terecht moeten met hun HR gerelateerde vragen;
 • Kan o.a. goed je prioriteiten op orde houden, brengt je projecten graag over de eindstreep en denkt vaak twee stappen vooruit;
 • Bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week en je beheerst de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.

Wat bieden wij?

 • Doorlopende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, met toegang tot een verscheidenheid aan cursussen en workshops;
 • Een levendige en gezellige kantooromgeving, waar huisdieren in de categorie ‘honden’ heel erg welkom zijn, met een pittoresk terras en een exclusieve bar op de 6e verdieping;
 • Geniet van goede lunches op kantoor, en gezellige borrels zoals Thirsty Thursdays en vrijmibo’s;
 • Omarm de flexibiliteit van hybride werken, met de vrijheid om zowel op kantoor als thuis te werken;
 • Een jaar indienst? Doe mee aan het Work Your World-programma en pak de kans om tot 6 weken per jaar in het buitenland te werken. Dit om je horizon en culturele kennis te verbreden;
 • Geniet van exclusieve kortingen op Classpass, plus extraatjes zoals een fietsplan en kledingreparatieservice.

Functiebeschrijvingen kunnen moeilijk te interpreteren zijn en we begrijpen dat je misschien het gevoel hebt dat je niet alle bovenstaande vakjes aankruist. De waarheid is, dat wij dat ook niet doen. Als je enthousiast bent over onze vacatures, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

Aanvullende informatie

Heb jij al meerdere jaren HR ervaring (bij verschillende werkgevers), hou je van snel schakelen met verschillende lagen binnen een internationale organisatie, omarm je een dynamische omgeving en zet jij je handen graag in complexere vraagstukken? Beheers je daarnaast het stakeholder management als geen ander en kan je goed zelfstandig en gericht werken?

 • Vloeiend NL en ENG in woord en geschrift
 • Full-time
 • Amsterdam
Privacybeleid