Publicis Kitchen søker ny Byråleder/Managing Director

  • Fulltid

Beskrivelse av bedriften

Publicis er en av de ledende byrågrupperingene i kommunikasjonsbransjen, både i Norge og globalt. I Oslo er vi 200 ansatte som jobber på tvers av byråene Kitchen, Starcom og MSL. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig ledende innenfor våre kjerneområder merkevare-/kommunikasjonsrådgivning, kreativitet, media, PR og teknologi. Med utgangspunkt i kundenes behov setter vi sammen riktig kompetanse og team på tvers av fagområdene for å løse deres utfordringer. Dette gir bedre og mer helhetlige løsninger, effektive prosesser, sterkere resultater og vekst for våre kunder. Vi kaller det Power of One. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 95.000 ansatte.

Jobb-beskrivelse

Bransjens antagelig mest spennende jobb er ledig! Publicis Kitchen er et av Norges mest anerkjente reklamebyråer, og en sentral del av Publicis´ virksomhet i Norge. Nå søker vi en ny leder som skal bidra til å ta byrået inn i fremtiden og skape vekst både faglig og kommersielt. Med jobben følger et sterkt fagmiljø, attraktive kunder og tilgang på alt av kompetanse både globalt og på tvers av Publicis-huset i Apotekergaten 12. Stillingen rapporterer til CEO og inngår i Publicis sin ledergruppe.

Publicis Kitchen er vårt kreative fyrtårn, og som en del av huset følger det en klar ambisjon om å ligge helt i forkant av den faglige utviklingen. Vi jobber etter filosofien "Creativity Fueled by Facts". Alt vi utvikler kreativt er basert på data og innsikt – i målgruppe, kategori og merkevare, samt kulturen de lever i. Vi er også ledende når det kommer til bruk av data og teknologi både i produksjon og optimalisering. Slik utvikler vi tydelige og relevante merkevarer, og effektive kreative løsninger som får mennesker til å endre holdninger og handlinger.  

Kvalifikasjoner

Vi forventer at du er en tydelig leder som har evne til å videreutvikle og løfte frem bransjens beste talenter. Du må ha sunn og vekstorientert forretningsdrift i ryggmargen, og være en ambisiøs og tydelig rådgiver for byråets kunder. Du må dele vår ambisjon om at Publicis Kitchen skal være like kjent for prisvinnende, kompromissløs innsikt og kreativitet, som for effekt og digitale kundereiser. Vi ønsker oss en raus kulturbygger som blir pådriver i et mangfoldig felleskap alle er stolte av å være del av. Derfor tror vi du må ha et stort hjerte, med plass til både kreatører, prosjektledere, techere, plannere, rådgivere og de andre flinke fagfolkene som du vil ha tilgjengelig.  Du må trigges av tverrfaglighet og være en positiv drivkraft for samarbeid med de andre miljøene i Publicis, både i Norge og internasjonalt. Lederen av Publicis Kitchen vil bli sentral i å virkeliggjøre vår konkurransefordel i grensesnittet mellom kreativitet og teknologi.

Ytterligere informasjon

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag i et selskap med høyt tempo. Du vil bli del av et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, der faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. På kontoret møter du et fellesskap med folk av ulik bakgrunn og nasjonalitet. Vi er flatt organisert, står sammen og spiller hverandre gode; "en for alle, alle for en". Vi forplikter oss til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt, og jobber langsiktig med utvikling av talent og karriere både lokalt og globalt.

Jobben er en heltidsstilling med konkurransedyktige betingelser. Spørsmål rettes til CEO Peder Mittet ([email protected]), CTO/HR Beate Nybakken ([email protected]) eller avtroppende byråleder Haakon Dahl ([email protected]).

Vi vurderer søknader fortløpende med mål om å ha ny leder på plass senest 1/1-24, gjerne før. 

Legg ved søknad og cv.

 

Sjekk ut vår Instagram: https://www.instagram.com/publicisnorway/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/publicisnorway/

Nettside: https://www.publicis.no/