Projectstoffeerder Service (32 – 40 uur)

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij ?
Prolance Projecten & Interieurs B.V. is echte vakspecialist op het gebied van projectvloeren & binnen- en buitenzonwering. Door heel Nederland werken wij aan de mooiste projecten en voeren wij ook onderhoud- en servicewerkzaamheden uit. Wij richten ons met name op klanten in de gezondheidszorg, onderwijs, industrie en vastgoedzorg, maar zijn ook actief in de maritieme sector.

Wij hebben een ervaren en hecht team waarbij de kernwoorden zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door korte lijnen en een nuchtere, realistische aanpak.

Ben jij de Projectstoffeerder Service die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet. Stuur deze naar Cristina Voerman, HR Adviseur

Functieomschrijving

Ben jij een specialist in het leggen van vloerbedekking en het plaatsen van raambekleding? Heb jij oog voor kwaliteit en gevoel voor service? Dan zijn wij op zoek naar jou !!

Projectstoffeerder Service  (32 – 40 uur)

Wat ga je doen ?

De Projectstoffeerder Service voert zelfstandig service- en reparatiewerkzaamheden uit aan alle soorten vloerafwerking en zonwering.

De grote van de werkzaamheden kunnen zeer uiteen lopen. Het kan gaan om het repareren van een beschadigde vloer, het vernieuwen van een defect gordijnrail tot het compleet vernieuwen van de vloer in een OK ruimte. Het gaat dus om het specialistische werk op verschillende locaties in de Randstad.

Wie zoeken wij ?   
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega die de technieken van het stofferen beheerst. Je hebt een zelfstandige houding maar kunt ook goed in teamverband werken. Tevens heb je kwaliteit hoog in het vaandel zitten en ga je gestructureerd te werk. Verder …  

  • Heb je geen afwachtende houding maar komt in actie
  • Heb je een servicegerichte instelling 
  • Ben je in het bezit van een VCA certificaat (of bereid dit te halen) 
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B / BE

Werk je op dit moment met een vaste maat dan kunnen jullie ook als koppel bij ons aan de slag!!

Wat hebben wij jou te bieden ?

  • Een veelzijdige functie waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • De mogelijkheid om aan de meest uiteenlopende projecten te werken 
  • De kans je te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie 
  • Marktconform salaris, bedrijfsauto en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder € 20,- telefoonvergoeding 
  • Prettige informele werksfeer met ervaren en enthousiaste collega’s