Development stagiair

  • Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Pimm® Solutions is in 2011 opgericht en opereert en financiert zelfstandig de onderneming. Pimm® maakt deel uit van de ISM eGroup. ISM eCompany is één van Nederlands grootse e-commerce organisaties met een wereldwijd klantbereik en wereldwijd ca. 400. Pimm® Solutions levert een zeer innovatieve e-commerce oplossing genaamd Pimm®, voor groot-zakelijke klanten. De klanten van Pimm® zijn onder meer; Adecco Group, PostNL, Connexxion, Randstad Groep Nederland, T-Mobile, Ziggo, Exact Software, Het Ministerie van Financiën en Manpower Groep.

Pimm® Solutions biedt deze klanten een online portal waar ze eenvoudig cadeaus en attenties voor werknemers en relaties kunnen bestellen. Het productassortiment in de Pimm® bestaat onder meer uit taarten, cadeaubonnen en bloemen, afkomstig van meer dan 3.500 aangesloten leveranciers waar Pimm® zelf inkoopcontracten mee heeft afgesloten.
Dankzij de Pimm® oplossing en het netwerk van leveranciers besparen deze organisaties honderdduizenden euro’s per jaar aan administratieve afhandeling van facturen en declaraties. Bovendien is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk en hoeven ze niets meer voor te schieten.

Job Description

Functieomschrijving

Wil jij een meewerkstage lopen bij een jonge, frisse en informele organisatie? Solliciteer dan bij Pimm Solutions! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor een meewerkstage, bij voorkeur full-time. Als stagiair(e) ben je een volwaardig teamlid en houd jij je bezig met allerlei werkzaamheden, van operationeel tot commercieel.

Het werk van onze stagiair(e) bestaat uit het meewerken aan het verbeteren van ons webshop platform, ons product en order management applicatie en koppelingen realiseren met API's.
Je mag zelf bepalen of je de focus legt op verbeteringen aan de Frontend, Backend of de gehele stack.
Vind je het leuk om te denken in oplossingen? Dan is dit de perfecte stageplek voor jou!
 

Werkzaamheden:

• Doorvoeren van wijzigingen in de code, deze testen en in productie brengen.
• Meedenken over verbeteringen die onze applicaties nog beter, sneller en efficiënter maken.
• Ondersteunen van webshopbeheer en support betreffende technische vraagstukken.
 

Functie-eisen

• Je bent momenteel bezig met je HBO opleiding die past bij (een deel van) de omschreven werkzaamheden;
• Communicatief sterk;
• Zelfstandig, proactief en ondernemend;
• Enige kennis van HTML, Javascript, CSS en/of C#, ASP.NET, XML en MS SQL;

En we zouden het helemaal geweldig vinden als je:

• Ervaring hebt met webshops/ CMS.
 

Wat bieden we jou?

Wij bieden een stageomgeving met veel verantwoordelijkheid, met persoonlijke begeleiding, aangevuld met een marktconforme stagevergoeding. We bieden een uitdagende functie in een jonge en groeiende organisatie met een informele sfeer. Plezier is bij ons een belangrijke factor.
 

Binnen Pimm Solutions kun je verschillende soorten stages volgen, heb je een afstudeeropdracht? Dan kijken we graag hoe dit in te vullen is bij ons! De mogelijkheid bestaat om na de stageperiode in dienst te treden bij Pimm Solutions. In overleg kan dit part-time of full-time worden ingevuld.
Startdatum en duur van de stage in overleg.
 

Bedrijfsprofiel
Pimm Solutions helpt bedrijven efficienter in te kopen en levert een inkoopoplossing/centrale zakelijk webshop waarbinnen zakelijke cadeau’s en attenties worden besteld, zoals taarten, bloemen, wijnen en cadeaubonnen. De inkoopoplossing kan worden geintegreerd met de IT systemen van klanten of als losse applicatie draaien.

Pimm Solutions is een jonge organisatie, gevestigd in hartje Rotterdam in een prachtig nieuw kantoor met pooltafel en dakterras.
 

Pimm Solutions heeft in 2015, 2016 en 2017 meerdere prijzen gewonnen door haar snelle groei en innovatieve oplossing: een FD Gazelle Award, benoeming Top 10 ondernemers van Nederland, halve finalist LiveWire en Deloitte fast50.

Pimm Solutions werkt voor grote klanten als KPN, Exact, T-Mobile, PostNL en VodafoneZiggo. Ons doel is om in 2019 het meest gebruikte B2B bestelsysteem in deze markt te zijn in Nederland en een aantal nader te bepalen buitenlanden (Benelux +).