Spontane sollicitatie?

  • Bondgenotenlaan, 3000 Leuven, België
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Phished zet zich in om de zwakste schakel van ieder bedrijf of organisatie te verstevigen: de mens. Om ons hierbij te helpen, zijn we steeds op zoek naar sterke, gedreven en gemotiveerde collega’s. Samen zorgen we voor een veiligere digitale wereld waar iedereen met een gerust gevoel in kan en wil leven.

Voel jij je geroepen, maar vind je geen geschikte, openstaande vacature? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren: misschien hebben we een job die nog niet werd gepubliceerd, of misschien hebben we jou gewoon nódig en wisten we het zelf nog niet.

Wie is Phished?

Phished is een AI-gedreven platform dat inzet op de menselijke kant van cyberveiligheid. Door de volledig geautomatiseerde trainingssoftware te koppelen aan gepersonaliseerde en realistische nabootsingen van cyberaanvallen, leert Phished medewerkers correct omgaan met echte online gevaren. Zo zijn werknemers voorbereid op cyberaanvallen, waardoor gegevens, activa en de reputatie van organisaties beter beschermd zijn.

Functieomschrijving

Wie zoeken we?

We zijn steeds op zoek naar mensen met een sterke interesse in digitale trends, cybersecurity en bedrijfsopleidingen. Werk je in computerwetenschappen, marketing, sales, HR, communicatie,… laat dan zeker iets van jou horen!

Aanvullende informatie

Wat hebben we jou te bieden?

  • Werk in een gedreven omgeving die je helpt groeien in jouw vaardigheden.
  • Ontplooi je in een snelgroeiend, ondernemend techbedrijf met een no-nonsense cultuur.
  • Merkbare impact op wat we doen: we geven jou alle ruimte en kansen om je verantwoordelijkheid op te nemen en je creativiteit helemaal de vrije loop te laten.

Misschien tot snel!