Manager Sales & Marketing Huisartsenzorg

 • Wilhelminakanaal Zuid 110A, 4903 RA Oosterhout, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Met je hoofd in de ICT en je hart bij de zorg! PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten, geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties en patiënten. Samenwerken is de basis van het bedrijf en waardecreatie voor de klanten staat volledig centraal bij de ontwikkeling van haar IT-oplossingen.Wij zijn een organisatie met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing met de focus op groei. Daar kun jij een bijdrage aan leveren!

Functieomschrijving

Voor onze Business Unit Huisartsenzorg zoeken wij een:

Manager Sales & Marketing

 

Als Manager Sales & Marketing ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen van de Business Unit Huisartsenzorg. Het kernwoord is groei: groei in nieuwe klanten en groei in de waarde die onze huidige klanten aan onze producten en diensten ervaren.

Het versterken van de marktpositie, het tot leven brengen van de positionering, klantbetrokkenheid en saleseffectiviteit zijn woorden waar jij direct energie van krijgt. Je bouwt nieuwe relaties op en bouwt bestaande relaties uit met als doel de waarde van onze producten en diensten voor onze klanten partners merkbaar te versterken.

De functie is tweeledig. Allereerst speel je zelf een centrale rol in de grote commerciële projecten en onderhoud je actief het klantcontact met de diverse klantgroepen. Denk hierbij aan regionale selectietrajecten, hercontracteringen, etc. Dit is wat je het liefste doet en de meeste tijd aan besteed. Onze klanten zijn immers waar het omdraait!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het sales- & marketingteam, bestaande uit de binnendienst, accountmanagers en marketing. Aan de hand van een door jou opgesteld plan coach je je team, en vervul je een voorbeeldrol. Je maakt diverse analyses en stuurt op concrete resultaten. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met verbetering van werkprocessen en ontwikkeling van je team.

Integrale MT-verantwoordelijkheid

Als lid van het MT ben je integraal verantwoordelijk voor de totale prestaties van de Business Unit Huisartsenzorg. Samen met de andere leden van het Management Team ben je verantwoordelijk voor het op kwalitatief hoog niveau, tijdig en juist opleveren van de verschillende business- en commerciële rapportages. Meedenken vanuit een MT rol op de resultaten van de BU maakt het werk afwisselend en versterkt de betrokkenheid van de verschillende afdelingen op het resultaat als geheel.

Over de Business Unit Huisartsenzorg

De Business Unit Huisartsenzorg ondersteunt huisartsenpraktijken, zorggroepen, geïntegreerde eerstelijnszorgorganisaties en huisartsenposten met software voor hun core business. Je komt te werken bij een domeinkenniskampioen en marktleider op het gebied van software voor de eerstelijnszorg.

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met het managen én uitvoeren van sales en marketing;
 • Ervaring met salestrajecten in de eerstelijnszorg, of de huisartsenzorg is een pré.

Wie jij écht bent:

 • Jij bent Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend, de kernwaarden van ons bedrijf;
 • Je laat je zien als een echte salesgedreven persoon die het liefst zo veel mogelijk bij de klant is;
 • Jij bent in de staat om een visie mee te bepalen en uit te dragen;
 • Je bent resultaatgericht, daadkrachtig en beschikt tegelijkertijd over voldoende analytische skills, en vermogen voor een gestructureerde aanpak om de afdeling telkens naar nog betere prestaties te leiden;
 • Je stuurt actief op samenwerking en het bij elkaar brengen van uiteenlopende partijen, kennis en ideeën en het werven van een breed draagvlak voor samenwerking.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een passend salaris;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 26 vakantiedagen, mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (naar rato);
 • €500,- persoonlijk budget;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Leaseauto
 • Variabele beloning, die meegroeit met jouw performance;
 • Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Budget voor opleidingen;
 • Een uitdagende en professionele werkomgeving met een gezonde dosis zingeving.
 • Bonusregeling

Aanvullende informatie

PharmaPartners

PharmaPartners is een dynamisch ICT-bedrijf in de zorg. Wij ontwikkelen en beheren al veertig jaar  ICT-systemen die zorgverleners op een veilige manier onderling en met de patiënt verbinden. Ons doel is om de gezondheidszorg in Nederland verder te verbeteren en voor iedereen toegankelijk te houden. Daarvoor werken we elke dag nauw samen met onze klanten: huisartsen, apothekers, medisch specialisten en zorggroepen.

Onze ICT-oplossingen hebben direct invloed op de kwaliteit van de eerstelijnszorg in Nederland. Dat is een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid die ons werk alleen maar extra aantrekkelijk en relevant maakt. Als medewerker van PharmaPartners draag je echt iets bij om de zorg voor patiënten te verbeteren. Zo maken we bijvoorbeeld ICT-oplossingen die de medicatieveiligheid vergroten. En zorgen wij ervoor dat patiënten overal en op ieder moment hun eigen medische dossier digitaal kunnen inzien. Met huisartsen, apothekers en zorgbestuurders bespreken we continu wat goed gaat, wat beter kan en welke wensen er leven. Bij PharmaPartners is affiniteit met ICT een pré. Nóg belangrijker is een hart dat sneller gaat kloppen van innovaties in de zorg.

PharmaPartners is sinds januari 2011 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Met ruim 1.800 medewerkers en dertien vestigingen is TSS een van de grootste IT-ondernemingen van Nederland. Alle TSS-bedrijven zijn IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector.