Learning Experience Designer

  • Kruisweg 81, 2131 PZ Hoofddorp, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Onze missie is om het gat te dichten tussen de merkbelofte en de daadwerkelijke klantbeleving. Beleving is niet een trend, maar meer een bepalende factor voor ontwikkeling en succes van een organisatie. Wij ondersteunen organisaties waarin de mensen het verschil maken en om consistent memorabele belevenissen te kunnen creëren.  Wij zijn experts in het creëren van fans en ambassadeurs die met meer passie, energie en plezier werken en tegelijkertijd de bedrijfsprestatie verbeteren door een toekomstbestendig veranderproces. 

We zijn een hecht team, werken hard en geloven in ‘Goed is niet goed genoeg’. Fun, engaging, empowering and different (FEED) zijn onze waardes en gewenste beleving. Je kan een professionele omgeving verwachten, een individueel introductie plan, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling naast goede arbeidsvoorwaarden.

Functieomschrijving

Vind jij dat leren nooit stopt? Word jij gelukkig van een omgeving waarin je samenwerkt met internationale collega’s en klanten? Hou je ervan om iedere dag andere uitdagingen aan te gaan? Als jij tot je recht komt in teamverband waarin je ook zelfstandig kunt werken èn ervaring hebt in learning design (het creëren van leerprogramma’s) dan zal deze baan vast je aandacht trekken! We kunnen ons zo voorstellen dat deze rol een tof vervolg is op je baan bijvoorbeeld als onderwijskundige, Learning and Development specialist/consultant of People/Organization Coordinator.  

De functie:
In de rol van Learning Designer bij Performance Solutions (PS) ben je gefocust op het ontwikkelen van leeroplossingen en programma’s voor het gehele klantportfolio. Je ontwerpt interactieve vernieuwende (blended) learning activiteiten en high impact on- en off-the-job leerinterventies voor onze klanten in hospitality, retail en de automotive branche. Deze functie biedt je veel diversiteit door de verschillende merken wereldwijd, waaraan je een bijdrage kunt leveren middels de werkwijze van Performance Solutions. 

Onze focus is altijd op Customer Experience en Employee Engagement. Je hebt expertise in het creëren en implementeren van leerstrategieën, oplossingen en programma’s. Samen met de klanten en het PS team bepaal je de juiste strategie in lijn met de Andersom Denken aanpak. De volgende vaardigheden passen bij jou: 

Jouw missie:
• Je bent een echte verbinder die conceptueel denken combineert met een pragmatische aanpak
•Je adviseert en ontwerpt de optimale mix van L&D oplossingen en materialen die onze klanten de beste customer/employee experience geven
• Je begrijpt de toegevoegde waarde van customer experience, evenals ervaringsgericht leren
• Je bent gedreven in het uitzetten en uitvoeren van leer strategieën
• De leeroplossingen die je maakt hebben direct impact in de praktijk en zijn in lijn met de behoeften en prioriteiten van de klant
•Je bent thuis in de wereld van Learning & Development en bent op de hoogte van nieuwe technologieën, innovatie in design, implementatie en trainingsmethoden. Jij bent een trendsetter en geen volger.
• Je bent een gedreven harde werker die ook van een dosis fun houdt.

Functie-eisen

• Je hebt een Bachelor or Master gerelateerd aan Learning Design, opleidingskunde of vergelijkbaar
• Je hebt bewezen resultaat geboekt in het creëren van learning solutions bij verschillende kanten
• Je hebt ervaring in ervaringsgericht leren, social learning, (learner/ user journeys en programs)
• Je hebt uitstekende verbale en interpersoonlijke communicatie vaardigheden
• Je bent gericht op groei, bent actie georiënteerd en werkt graag samen
• Je hebt gedegen kennis design thinking en leeroplossingen gericht op engagement  
• Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift
• Je woont in de buurt van Hoofddorp/Amsterdam of bent bereidt te verhuizen

Extra informatie

Is je hart sneller gaan kloppen? Ben je al aan het dromen hoe jij invulling gaat geven aan deze baan? Dan komen we graag met je in contact voor een eerste kennismaking. We zien graag je CV tegemoet met een indicatie van je salaris wens en een korte beschrijving in maximaal 5-10 zinnen waarom jij de geschikte kandidaat bent. Een creatieve manier om jezelf te presenteren is natuurlijk altijd welkom!