Event Coördinator

 • Rotterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Procentec is de kennispartner op het gebied van PROFIBUS en Industrial Ethernet technologie en ontwikkelt producten om de productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. Onze innovatieve oplossingen op maat zorgen ervoor dat onze klanten succesvol opereren in industriële automatisering en het maximale rendement halen uit hun proces. Wij leveren alle componenten die wereldwijd nodig zijn om een meetbaar en controleerbaar netwerk op te zetten. We zijn ook het internationaal geaccrediteerde Competentie- en Opleidingscentrum voor PROFIBUS en PROFINET. 

Procentec  is een snelgroeiend, internationaal en innovatief bedrijf met een informele werksfeer. Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte structuur, korte lijnen en open communicatie. Bij  Procentec  werken we met een gedreven, hecht en behulpzaam team. We zijn empathisch, oprecht geïnteresseerd en gepassioneerd over alles wat we doen. Werken bij Procentec betekent werken in een team van professionals waar persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke verantwoordelijkheden en collegialiteit centraal staan. We werken op een professionele manier samen om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Dat is wat wij belangrijk vinden.

Procentec is lid van de HMS Group. HMS Industrial Network is een innovatieve en toonaangevende wereldwijde leverancier van connectiviteitsoplossingen voor industriële automatisering, machines en remote asset management. HMS heeft haar hoofdkantoor in Halmstad, Zweden, en heeft kantoren in 16 landen met distributeurs in meer dan 50. Met meer dan 550 mensen wereldwijd rapporteerde HMS een omzet van $ 157 Miljoen USD in 2019 en is een beursgenoteerd bedrijf op de NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm, Zweden.

Functieomschrijving

Procentec blijft lekker groeien in binnen- en buitenland en dat willen we graag zo houden. Vandaar dat we het Marketing Team uit willen breiden met een leuke en gezellige maar hardwerkende Event Coördinator die een “ik doe het wel even” houding heeft.  Barst je van de energie en beschik je over een ongekende aanpakkersmentaliteit, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij organiseren jaarlijks zo’n 12 evenementen in binnen- en buitenland. Denk aan beurzen, kennissessies en de organisatie van onze jaarlijkse distributeurs meeting. Nu zijn dat online evenementen waarbij we van de modernste technieken gebruik maken. Een mooie veelzijdige functie waar eigen inbreng mogelijk is en waar je naar hartelust kunt leren.

De Aftermovie (onder aan de vacature): Procentec Virtual Product Launch 2020 geeft een mooi kijkje achter de schermen van ons laatste evenement!

Het Marketing Team bestaat uit een Release Manager, Event manager, Creative Multimedia Production Specialist en een Online Marketeer, allemaal onder leiding van de Marketing Manager. Bij Procentec werkt Marketing werkt nauw samen het internationale Sales team, zodat er direct en commercieel ingespeeld kan worden op de behoeften van de klant. Een gezellige afdeling waar we hard werken en hard lachen!

Functie-eisen

Wat ga je doen, of "on the job" leren: 

 • (Mede-) Verantwoordelijk voor de organisatie van (online) evenementen (opstellen en bewaken draaiboek, voorbereidingen, personele bezetting, eventuele catering, inrichting etc.); 
 • Aanbieden en promoten van (online) beurzen, congressen en andere evenementen bij (potentiële) klanten; 
 • Deelnemers registratie beheren; 
 • Leveren van input en zorgen voor de uitvoering van het marketing en communicatieplan; 
 • Zorgen voor het actueel houden van het presentatiemateriaal (banners, posters etc.);
 • Contact onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers; 
 • Optreden als aanspreekpunt voor vragen omtrent de evenementen; 
 • Op de hoogte zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van Marketing & Communicatie.  

Aanvullende informatie

Wat wij (onder andere) willen en kunnen bieden

 • Elke maand een leuk salaris, hoe hoog is afhankelijk van wat je meebrengt; 
 • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen; 
 • Een fulltime functie (36-40 uur) voor een langere periode; 
 • Genoeg afwisseling met ruimte voor jouw ideeën; 
 • Een hecht team van leuke, professionele, hardwerkende en gezellige (internationale) collega’s met het hart op de juiste plek; 
 • Behalve dat je nu nog veel thuis werkt hebben we natuurlijk een Corona-proof kantoor in Rotterdam-Centrum op loopafstand van station Blaak!

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief via de onderstaande 'Solliciteer' button.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Myra Veltkamp, (Sr.) Operations Officer, +31(0)640001955

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Video's om te bekijken