Er du nyuddannet og vil starte en karriere som managementkonsulent? Så søger vi dig til start i september 2022

  • Göteborg Pl., 2150 København, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Bliv en del af vores team

Vil du bidrage til at transformere nogle af Danmarks største virksomheder? Er du performance-drevet, og trives du med nye udfordringer? Vi søger nu ambitiøse og knivskarpe kandidatstuderende, der bliver færdige med deres kandidatgrad i sommeren 2022, til at styrke vores danske kontor i København.

Hos PA Consulting bliver du en del af et internationalt konsulenthus, der hjælper nogle af de største virksomheder og offentlige organisationer med transformative forandringer i spændingsfeltet mellem teknologi, strategi og innovation. Som konsulent hos os vil du være med til at levere nogle af markedets mest interessante forretningsdrevne, teknologiske og kulturelle forandringsprogrammer. Vi er kendt for at levere værdi fra strategi til implementering og arbejder målrettet med at inspirere, udfordre og hjælpe vores kunder i processen med at realisere deres forretningsmæssige ambitioner.

Vores ekspertise spænder bredt. Vi rådgiver blandt andet inden for it-strategier, it-sourcing og ERP-implementeringer. Vores eksperter arbejder med organisationsdesign og har stærke kompetencer inden for forandrings- og projektledelse, og vi forstår, at store forandringsprojekter forudsætter at kunne tænke medarbejderne med i forandringen. Vi er ligeledes med i forreste række, når de største organisationer bevæger sig ud på den agile rejse.
Vi bistår den offentlige sektor, herunder stat, regioner og kommuner, med at analysere og løse komplekse samfundsmæssige problemstillinger. Vi hjælper blandt andet med at fastlægge strategier, implementere nye organisations- og forretningsmodeller, gennemføre digitale udviklingsprojekter samt forbedre kvaliteten og effektiviteten af den offentlige sektors servicetilbud.

I Danmark arbejder vi med kunder i forskellige industrier; den offentlige sektor, den finansielle sektor samt consumer & manufacturing og health & life sciences.

Jobbeskrivelse

Byg din karriere hos PA Consulting

Din ansættelse hos os starter med en grundig introduktion, og ved at komme tidligt ud på projekter med vores seniorkonsulenter får du en flyvende start på din konsulentkarriere. Stillingen vil give dig en stejl læringskurve, hvor du vil blive udfordret allerede fra din første arbejdsdag. Du vil få mere end 200 af landets dygtigste managementkonsulenter som dine nye kollegaer, og du vil arbejde i et miljø præget af samarbejde, sparring og en uformel omgangstone.

Hos os får du en tydelig karrieresti, konstant udvikling og masser af support, sparring og mentoring. Og vi bygger selvfølgelig din konsulentværktøjskasse sammen med dig, så du hurtigt kommer ud og gør en forskel for vores kunder og for din egen udvikling.

Kvalifikationer

Din profil

  • Du er ved at færdiggøre din kandidatgrad i toppen af din årgang, så du er klar til at starte din fuldtidskarriere i september 2022
  • Du har relevant erfaring fra en virksomhed inden for de industrier, vi arbejder med, eller inden for de fagområder, vi er eksperter i
  • Du er metodisk og analytisk stærk og har evnen til at sætte dig ind i samt løse komplekse problemstillinger
  • Du er ambitiøs og har et mål – både på egne vegne og på vegne af teamet
  • Du er en teamspiller, der forstår, at vi sammen skaber stærkere resultater end som individer
  • Du har gode kommunikationsevner, og du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Der er kamp om pladserne, så søg hellere i dag end i morgen. Vi lukker for ansøgninger den 28. februar. Du skal uploade dit CV, en ansøgning samt dine karakterer fra både din bachelor og din kandidat – og alt i PDF-format – for at blive taget i betragtning.

Hvis du har nogle brændende spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at sende en e-mail til [email protected]. Bemærk venligst, at vi ikke modtager ansøgninger via e-mail.

Om PA, Danmark

PA Consulting er en global konsulentvirksomhed med fokus på innovation og transformation.

I Danmark har PA Consultings rådgivning et digitalt og innovativt afsæt, og herhjemme står konsulenthuset især stærkt i den finansielle sektor, inden for life science & health care, i transportsektoren samt i den offentlige sektor.

PA beskæftiger 3.200 ansatte globalt, heraf 350 i de nordiske lande og 200 i Portland Towers, Nordhavn, Danmark

Yderligere informationer

Inclusion & Diversity

We believe that diversity makes us a stronger firm and look to employ people with different ideas, styles and skill sets. This diversity stimulates a rich, creative environment – one in which our people develop, and our clients enjoy enduring results. We’re committed to recruiting, promoting and rewarding our people solely based on their ability to contribute to PA’s goals, without regard to their sex, race, disability, religion, national origin, ethnicity, sexual orientation, age or marital status.

Should you need any adjustments to the recruitment process, at either application or interview, please contact us on [email protected]

About us

We believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world.

As strategies, technologies and innovation collide, we create opportunity from complexity.

Our diverse teams of experts combine innovative thinking and breakthrough use of technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results.

An innovation and transformation consultancy, we are over 3,200 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, health and life sciences, manufacturing, and transport. Our people are strategists, innovators, designers, consultants, digital experts, scientists, engineers and technologists. We operate globally from offices across the UK, US, Europe, and the Nordics.

PA. Bringing Ingenuity to Life.

Fortrolighedspolitik