Backoffice & Organisatie Talent

  • Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wij geloven dat iedereen een mooi en fijn huis verdient. Daarom ontwerpen, ontwikkelen en leveren wij meubilair aan interieur winkels en ketens voor de Home & Living branche. Onze Rotterdamse organisatie is al jaren een begrip in deze sterk groeiende markt. Bij Multifurn verkopen we producten die over de hele wereld worden geproduceerd. We hebben oog voor trends en grote expertise in inkoop, transport en logistiek. In de showroom ontvangen we graag klanten vanuit heel Europa of worden er events georganiseerd voor bijvoorbeeld product presentaties aan onze B2B klanten. Onze digitale transformatie gaat bijdragen aan de tevredenheid van onze partners en medewerkers en verdere groei van Multifurn. 

Functieomschrijving

Wie wij zoeken?

Klanten blij maken en goed communiceren zowel intern als extern is je kracht. Daarom ga je werken met het zojuist geïmplementeerde MS Dynamics Business Central. Je verwerkt klantorders, inkoopopdrachten en bewaakt de planning van de containers. Hoewel je een teamplayer bent, ben je in staat zelfstandig te werken. Je doet graag een stapje extra.  Ontzorgen en gastvrijheid zijn daarom voor jou vanzelfsprekend. Voor het Managementteam boek je zakenreizen of organiseer je meetings. Je interesse in social media en digitale marketing is een zeer prettige bijkomstigheid.

Functie-eisen

Niet zozeer de ervaring maar de persoon maakt het verschil! De juiste instelling, motivatie en betrokkenheid is wat wij zoeken voor deze rol maar enige basiskennis is natuurlijk wel handig. Hierbij denken wij aan:

  • Ca. 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;
  • Ervaring in transport en of logistieke sector is een pré maar geen vereiste;
  • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels);
  • Afgeronde opleiding, goede kennis van Microsoft Office / MS365;
  • No-nonsense, flexibel & hands-on mentaliteit, representatief & enthousiast.

Aanvullende informatie

Wat wordt geboden?

Werkelijk een leuke afwisselende functie in een prettige en informele omgeving. Je werkt met de nieuwste versie van Windows MS365. Je krijgt een prachtige werkplek in Rotterdam en natuurlijk een marktconform salaris. We bieden de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Oh ja, de lunch regelen wij voor je en succes vieren we natuurlijk samen!

 

Heb je nog steeds Interesse? Dan ontvangen wij graag je volledige CV en begeleidend schrijven per email via deze website of direct via de website van Noblesse Top Secretaries;  www.noblessetopsecretaries.nl of bel voor nadere informatie met:                                Monique Nobel; tel. +31 6 41 576 904.

Acquisities door andere bureaus wordt niet op prijs gesteld.