Sales Support Representative

  • Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Onze opdrachtgever is innovatieve organisatie welke inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de medische branche. Een professionele organisatie waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en waar geen dag hetzelfde is. Dynamiek, korte communicatielijnen en een uitstekende sfeer op de werkvloer waardoor je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Kortom een hele leuke club om voor te werken!

 

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het klantencontact en het verwerken van orders. Je bewaakt de inkomende- & uitgaande goederen stromen en je bent de spil in het contact met de klant en de interne organisatie. Gezien de grootte van de organisatie en de groei welke zij doormaken is een flexibele- en hands-on instelling noodzakelijk.

Profiel van de kandidaat

Je werkt nauwkeurig en secuur en je maakt de productkennis snel eigen. Je hebt oog voor detail en beschikt over een pro-actieve en hands-on instelling. Je hebt goede kennis van logistieke- en orderprocessen en je bent gewend te werken met een ERP-systeem. Gezien de internationale contacten is een goede beheersing van de Engelse taal in woord & geschift een must!

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- & denkniveau en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke logistieke- of customer support gerichte functie;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse - & Engelse taal in woord en geschrift;
  • Gezonde dosis verantwoordelijkheid, flexibiliteit & enthousiasme;
  • Je bent in staat overzicht te creëren, zeer accuraat te werken en je hebt oog voor detail;
  • Je analytisch vermogen is uitstekend; je weet hoofd- en bijzaken te scheiden;
  • Goede kennis van het werken met een ERP-systeem (bij voorkeur Unit4);
  • Bereidheid tot back-up van collega`s bij diens afwezigheid.

Aanvullende informatie

Afhankelijk van leeftijd en ervaring biedt de opdrachtgever een marktconformsalaris en een leuke uitdagende baan in een organisatie waar eigen iitiatief wordt gewaardeerd en er ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Geïnteresseerd? Graag ontvangen wij je volledige CV per email via deze website of bel voor nadere informatie met Noblesse Recruitment, Monique Nobel tel.+31 6 41 576904.