Financial Controller til Payroll og Group Accounting

 • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Vi leder efter en Financial Controller, der er målrettet og har et ønske om at udvikle sig. Du er klar til at være en central rolle i at sikre en korrekt håndtering af løn, samt rettidig og præcis rapportering til myndigheder og ledelsen. Du har en stor interesse for løn, revision og generel compliance.

Vi tilbyder

Du får en vigtig rolle i de løbende lønprocesser inklusive håndtering af ferieafstemning og ferieberegninger og vil have direkte kontakt med koncernens ansatte. Dertil får du ansvar for oprettelse samt validering af løn og stamdata og vil have et tæt samarbejde med vores HR-afdeling. Du vil ligeledes have medansvar for at sikre korrekt håndtering af løn og rapportering jf. national og international lovgivning samt relevante regnskabsstandarder. Andre ansvarsområder indebærer udarbejdelse af ledelsesaflønningsrapport, løninput til årsrapporter samt assistance med revision og compliance.

I jobbet som Financial Controller vil du berøre områder som:

 • Lønproces samt håndtering af ferie
 • Lovgivning og interne regler vedrørende løn
 • Intern kontrol ift. compliance
 • Kontinuerlige forbedringer af månedlige rapportering
 • Lønrevision og samt rapportering ledelsesaflønning
 • Personskat for vores danske og svenske medarbejdere

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores lønansvarlige og vil blive en del af vores finance team, hvor du har rig mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med dine kolleger både i og udenfor Danmark.  

Dine kompetencer

 • Du har en videregående uddannelse indenfor controlling, revision/regnskab eller lignende – alternativt har du erfaring med lønprocesser/håndtering
 • Erfaren i Excel og i stand til at håndtere store mængder data
 • I stand til at kommunikere på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
 • Det vil være en fordel med kendskab til VISMA løn

Som person er du motiveret, engageret, udadvendt og besidder evnen til at kommunikere på tværs af organisationen. Du stiler efter at forstå forretningen og gøre en forskel. Du er en dygtig analytiker, interesseret i løn og korrekt rapportering og er proaktiv af natur. Desuden har du sans for detaljen og sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalte deadlines.

Bliv en del af et inkluderende fællesskab

I Netcompany prioriterer vi fællesskab højt. Vi fremmer aktivt en åben og imødekommende arbejdskultur, der bygger på samarbejde og tillid til hinanden, og hvor der til enhver tid er mulighed for sparring.

Det er en del af vores kultur og værdigrundlag, at alle medarbejdere, uanset forskellige baggrunde, identiteter og erfaringer mødes med forståelse og respekt samt lige muligheder for udvikling og trivsel.

Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.

Vi tilbyder et fælles miljø, hvor vi engagerer os i hinanden på tværs af afdelinger og projekter. Hertil har vi en lang række af sociale og faglige arrangementer, der giver dig de bedste muligheder for at udvide og opbygge et netværk allerede tidligt i din karriere.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til [email protected]

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1

Fortrolighedspolitik