Talent Acquisition Manager

  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Motiveres du af ledelse og tæt samarbejde med interne stakeholders og bringer du solid erfaring med dig indenfor search og rekrutteringsaktiviteter? Så er du måske den nye Talent Acquisition Manager, vi søger til at sidde i spidsen for vores ambitiøse HR Talent Acquisition område i Netcompany Danmark.

Ved at levere ansvarlig teknologi og digitalisering er det Netcompanys formål at bidrage til et moderne Europa og en bedre fremtid for alle. Vi opererer på globalt plan med kontorer i flere lande, herunder Storbritannien, Norge, Polen, Holland og Vietnam.

Arbejdsopgaver

Som Talent Acquisition Manager vil dit faste arbejdssted være på Netcompanys hovedkontor i København, hvor du vil have ansvar for den daglige ledelse og udvikling af vores Talent Acquisition Team, der tæller 25 dygtige og fagligt stærke kolleger, som arbejder i fleksible teams. Rekrutteringsfunktionens opgaver består i at tiltrække, searche og ansætte de bedste IT talenter til Netcompany, på tværs af forskellige roller og niveauer. Dermed vil du få en betydelig og strategisk opgave ved at bidrage til Netcompanys vækst i Danmark.

Med reference til Head of HR, Danmark, vil dine primære ansvarsområder i rollen være:

  • Daglig ledelse: Du vil have ansvar for den daglige ledelse af Talent Acquisition teamet, herunder planlægning, prioritering og uddelegering af arbejdsopgaver, aktiviteter, projekter og ansvarsområder, samt sikring af trivsel og et positivt og samarbejdsorienteret miljø, hvor der er plads til det faglige, såvelsom det sociale.
  • Teamudvikling: Du vil have ansvar for at motivere og sikre en kontinuerlig faglig og professionel udvikling blandt dine teammedlemmer – både på individuelt og teamniveau.
  • Forretningsforståelse og -sparring: Du vil få et tæt samarbejde med stakeholders på alle niveauer i forretningen, dermed et ansvar for at forstå og reagere på forretningens behov.
  • Talent Acquisition - mål og faglighed: Du vil sidde i spidsen for vores Talent Acquisition område, hvor du sammen med dit team skal sikre, at vi når i mål og løbende optimerer og udvikler. Med din stærke rekrutteringsfaglige ballast og solide styringsmæssige kompetencer, skal du således støtte dit team både fagligt og leverancemæssigt.

Med det betydelige ansvar som Talent Acquisition Team Manager følger muligheden for personlig og professionel udvikling, både for dig selv og dine teammedlemmer. Du vil også arbejde sammen med kolleger i de andre lande, hvori Netcompany opererer.

 

Om dig

Vi søger dig som trives i en hverdag med højt tempo og finder det både motiverende og udviklende at have ansvar, træffe beslutninger og lede andre i arbejdet mod fælles mål.

For at opnå succes i rollen er det afgørende, at du kan og har lyst til at arbejde hands-on med opgaver samtidig med at du har overblik over egne og andres opgaver. Hertil er du service-minded og har en professional og relationsskabende tilgang til dine stakeholders i forretningen.

Som person er det vigtigt, at du kan arbejde struktureret og proaktivt, er detaljeorienteret og er i stand til at holde et godt overblik over dine og teamets opgaver og deadlines, selvom der er mange bolde i luften. Du er god til at motivere og skabe sammenhold og stræber altid efter at levere det bedste resultat i fællesskab andre.

Vi forestiller os, at du:

  • En uddannelse på kandidatniveau
  • Erfaring med direkte medarbejderledelse, såvel som indirekte ledelse i form af projektledelse, opgaveledelse eller lignende
  • Hands-on erfaring med rekruttering, herunder flere år erfaring med opsøgende search- og rekrutteringsaktiviteter
  • Gode kommunikationsevner og samarbejdsevner
  • Flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Bliv en del af et inkluderende fællesskab
I Netcompany prioriterer vi fællesskab højt. Vi fremmer aktivt en åben og imødekommende arbejdskultur, der bygger på samarbejde og tillid til hinanden, og hvor der til enhver tid er mulighed for sparring.

Det er en del af vores kultur og værdigrundlag, at alle medarbejdere, uanset forskellige baggrunde, identiteter og erfaringer mødes med forståelse og respekt samt lige muligheder for udvikling og trivsel.

Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.

Vi tilbyder et fælles miljø, hvor vi engagerer os i hinanden på tværs af afdelinger og projekter. Hertil har vi en lang række af sociale og faglige arrangementer, der giver dig de bedste muligheder for at udvide og opbygge et netværk allerede tidligt i din karriere.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket. Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til [email protected]

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1

Fortrolighedspolitik