Linux Operations Engineer

  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

Arbejdsopgaver og teknologier
Som vores nye Operations Engineer vil du blive en del af Netcompany Operations, som er en driftsafdeling, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Her vil du indgå i et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Som Linux Operations Engineer vil du bl.a. blive tildelt opgaver og ansvar indenfor følgende områder:

  • Etablering og drift af miljøer og applikationer baseret på Linux, Java, Oracle og andre spændende teknologier
  • Konfigurering, fejlsøgning og optimering på et teknisk og fagligt højt niveau, hvor du får ansvar for en række systemer og/eller teknologier
  • Automatisering og optimering af daglige driftsopgaver gennem scripts og programmeringssprog
  • Deltagelse i løbende driftsprojekter, hvor du får ansvar for opgaver, der tilpasses efter din erfaring

Om dig
Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du:

  • Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for IT.
  • Er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling – vigtigst for os er dog, at du har et godt fundament indenfor og viden om Linux/Unix, som du ønsker at tage til det næste niveau
  • Er kvalitetsbevidst og bliver motiveret af at levere optimale forretnings- og samfundskritiske løsninger
  • Behersker engelsk i både tale og på skrift

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET.

Fortsæt din udvikling hos os
I Netcompany har vi fokus på din personlige og faglige udvikling.

Når du starter hos os, får du en personlig mentor, som vil vejlede dig igennem din udvikling og i at nå dine mål. Den tætte relation til en erfaren kollega er med til at sikre trivsel for den enkelte medarbejder og giver dig samtidig konkret indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, efterhånden som du opbygger din erfaring.

Derudover deltager du i vores uddannelsesprogram, Netcompany Academy, hvor du tilbydes kurser og seminarer, om alt fra teknologier til kundehåndtering. Alle kurser undervises af erfarne Netcompany kolleger, hvilket er med til at sikre, at alt indhold er af høj relevans og bygger ovenpå din faglighed, så du bliver godt klædt på til at varetage forskellige opgaver og hele tiden dygtiggør dig gennem din karriere hos os.

Bliv en del af et inkluderende fællesskab
I Netcompany prioriterer vi fællesskab højt. Vi fremmer aktivt en åben og imødekommende arbejdskultur, der bygger på samarbejde og tillid til hinanden, og hvor der til enhver tid er mulighed for sparring.

Det er en del af vores kultur og værdigrundlag, at alle medarbejdere, uanset forskellige baggrunde, identiteter og erfaringer mødes med forståelse og respekt samt lige muligheder for udvikling og trivsel.

Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.

Vi tilbyder et fælles miljø, hvor vi engagerer os i hinanden på tværs af afdelinger og projekter. Hertil har vi en lang række af sociale og faglige arrangementer, der giver dig de bedste muligheder for at udvide og opbygge et netværk allerede tidligt i din karriere.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket. Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til [email protected]

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1

Fortrolighedspolitik