IT Manager

  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses- og IT-faglige kompetencer.

Arbejdsopgaver og teknologier
Som IT Manager i Netcompany er du ansvarlig for at lede IT-projekter sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dit projektteam og skal kunne risikostyre store projektleverancer samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Foruden ledelsesmæssig erfaring kræves det ligeledes, at du besidder stærke IT-faglige kompetencer. Som IT Manager er det vigtigt, at du kan indgå i både sparring og problemløsning omkring den tekniske løsning, som leveres til kunden.

Sideløbende med projektledelse vil du komme til at agere mentor for nye motiverede konsulenter og senior konsulenter. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees gennem deres karriere i Netcompany.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Ledelse og sikring af projektets fremdrift – oftest med afsæt i agile udviklingsmetoder
  • Deltagelse i styregruppemøder med Netcompanys og kundens ledelsesrepræsentanter
  • Rådgivning af kunden vedr. leverancer
  • Koordinering på tværs af projektets spor såsom; test, organisatorisk implementering og udvikling
  • Ledelse af tilbudsteams samt udviklingssamtaler med mentees

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • Har stærke IT-faglige kompetencer samt relevant erfaring indenfor IT-branchen
  • Har erfaring med projektansvar for større IT-leverancer, herunder agile udviklingsmetoder
  • Har en solid kommerciel forståelse og er en ambitiøs og tillidsskabende leder
  • Har en relevant kandidatuddannelse, f.eks. Software Engineering, Datalogi, Information Technology el.lign.

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger og et setup, der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling med udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til [email protected]

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Fortrolighedspolitik