HR Coordinator

  • København, Denmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Er du en dygtig koordinator med sans for detaljen, et udpræget service-gen og flair for håndtering af stakeholders på alle niveauer? Og har du lyst til at arbejde med kommunikation, planlægning og koordinering inden for Netcompanys Talent Development? Så er du måske den nye kollega, vi søger til rollen som HR Coordinator i Netcompany Danmark.

Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR-team med syv passionerede og sociale kolleger i et af Nordens største IT-konsulenthuse, hvor HR udgør en vigtig del af selve forretningen.

Hos Netcompany arbejder vi dedikeret og målrettet for, at vores medarbejdere kan udvikle sig på alle niveauer i forretningen – både personligt og fagligt. Som HR Coordinator vil du være tovholder på de processer, som understøtter denne udvikling.  

Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at spille en central rolle i vores Talent Development og være ansvarlig for at koordinere og administrere Netcompany Academy – vores interne udviklingsprogram, hvor både danske og internationale kolleger deltager i spændende kurser og seminarer.

Dine opgaver vil være at koordinere, planlægge og administrere undervisningsmoduler, der muliggør, at vores kolleger på alle niveauer kan dygtiggøre sig i alt fra forskellige teknologier til kunderelationer, ledelse og personlig udvikling.

Som HR Coordinator vil du have en bred kontaktflade til både interne og eksterne stakeholders og være main point of contact for vores Academy. Det betyder, at du vil have ansvaret for at invitere deltagere, opdatere deltagerlister, booke undervisere og have en tæt dialog med de forskellige kursusejere i forretningen. Derudover vil du have den eksterne kontakt med konferencecentrene samt sikre, at det nødvendige materiale er til stede, booke overnatning for deltagere, følge op på budgetter mv. Udover den faste kursusadministration er du også ansvarlig for den løbende håndtering af certificeringer samt e-learning.    

Om vores nye kollega
For at opnå succes i rollen er det afgørende, at du formår at arbejde struktureret og proaktivt med sans for detaljen. Koordinering, planlægning og kommunikation er din hjemmebane, og du har en service-minded og relationsskabende tilgang til dine stakeholders. Dertil finder du stor tilfredshed i at få tingene til at gå op i en større enhed.

Vi forestiller os, at du har:

  • en kandidatuddannelse
  • erfaring med koordinering og planlægning
  • et godt overblik og kan holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften
  • erfaring med at arbejde selvstændigt og kan sikre, at opgaver bliver fulgt til dørs
  • er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Vi søger en kollega med højt engagement, der har lyst til at lære og tage ansvar for vores Talent Development-aktiviteter og -processer. Du vil få den opbakning og sparring, du har brug for, og vi sikrer en grunding on-boarding af dig i teamet.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte HR Manager, Cecilie Lund Jeremiassen, på mail:
[email protected]

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning og CV.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Fortrolighedspolitik