Test Consultant

  • København, Denmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Vil du fordybe dig i de funktionelle aspekter af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark?

Arbejdsopgaver og teknologier
Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund. 

Du er altid en del af et projektteam med analytiker- og udviklerkolleger fra Netcompany, som sammen sidder ude hos kunden. Her er du bindeleddet mellem kunden, deres forretningsbehov og vores tekniske løsning. I løbet af projektet får du adgang til en bred række af de nyeste teknologier og værktøjer, når du:

  • analyserer forretningsbehov og løsningens funktioner
  • udarbejder testplaner og designer tests af funktionaliteten og brugervenligheden
  • udfører funktionelle og nonfunktionelle tests af løsninger internt og i samarbejde med kunden

Om dig
Du kan samle trådene mellem forretningsmæssige og IT-tekniske problemstillinger, og du kan forklare forretningsbehov til udvikleren og tekniske aspekter til kunden. Derudover:

  • tænker du abstrakt ifm. udvikling af teststrategier
  • er du struktureret og organiseret i test- og valideringsfasen
  • har du en relevant kandidatgrad
  • er du flydende på dansk i skrift og tale

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til [email protected]

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Videoer man kan se

Fortrolighedspolitik