Summer internship 2022

 • Oslo, Norge
 • Kontrakt

Jobb-beskrivelse

Kickstart karrieren din med summer internship i Netcompany

«Summer internship i Netcompany var en kul og lærerik opplevelse, der vi ble kastet rett ut i et prosjekt, hvor vi som summer interns sto for all utviklingen. Det ga et innblikk i konsulentbransjen, erfaring med å jobbe i høyt tempo, teamarbeid, kvalitetssikring, og mye moro. Vi satt også igjen med en god mestringsfølelse da vi leverte prosjektet og kunden virket å være fornøyd».

Hva betyr det å være summer intern i Netcompany?

Ønsker du en smakebit på hvordan det er å være med på å levere morgendagens løsninger i det digitale landskapet? Som summer intern i Netcompany får du mulighet til nettopp dette! Du vil jobbe på et reelt prosjekt for en av våre kunder i team sammen med andre sommerstudenter og konsulenter fra Netcompany. Du vil få en prosjektleder som passer på at du får den oppfølgingen og støtten du måtte trenge. I tillegg er vi genuint opptatt av at å jobbe hos oss skal være morsomt og sosialt. Derfor inviterer vi på flere morsomme aktiviteter underveis.

Hvorfor velge et summer internship hos Netcompany?

Det er mange fordeler ved å tilbringe sommeren hos oss. Vi ønsker at våre summer interns skal få den komplette opplevelsen av hvordan det er å jobbe som konsulent. Derfor får du:

 • Prøvd deg som konsulent på et reelt prosjekt for en av våre kunder
 • Utviklet deg faglig innenfor systemutvikling
 • Erfare og lære hvordan det er å jobbe i et team med reelle tidsfrister
 • Være med på mange morsomme og sosiale aktiviteter, som for eksempel sommerfest med resten av Netcompany, minigolf, Escape Room og mye annet
 • Utvidet ditt nettverk og får nye venner

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter 3.- og 4.klassinger som akkurat har startet på, eller har planer om å gjennomføre en mastergrad innen informatikk, datateknologi eller lignende. Vi vil ha deg som:

 • Ønsker å bruke sommeren på å utvikle deg og skape sosialt og faglig nettverk
 • Liker å jobbe i team, dele kunnskap og lære av andre
 • Kan vise til gode akademiske resultater
 • Kan vise til verv eller relevante deltids- eller sommerjobber
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelige opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt.

Hvordan søker jeg?

Send inn din CV, søknadsbrev og karakterer fra universitet/høgskole og videregående skole. 

Oppstart: 20. juni 2022

Kontakt: Har du noen spørsmål om stillingen, send gjerne en mail til Anette Buseth på [email protected] eller ring på 41257688 

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Personvernregelverk