Nyutdannet: Designer med oppstart juni/august 2020

  • Oslo, Norway
  • Full-time

Job Description

«I Netcompany føltes det trygt å starte som nyutdannet designer! Jeg ble tatt imot med åpne armer og det er lav terskel for å stille spørsmål og be om råd, både fra mer erfarne designere og andre på teamet.»

Vi i Netcompany søker etter dyktige nyutdannede designere som er ferdig med sine studier våren 2020. Vi ser etter deg som ønsker å påvirke fremtidens teknologi og brukeropplevelser, og har lyst til å påvirke samfunnet positivt.   

 

Start karrieren som designer i Netcompany

Du vil jobbe som en del av vårt team ute hos våre kunder. Ute på prosjekt sitter vi gjerne i tverrfaglige team sammen med andre Netcompany-kolleger der vi jobber tett med kundene våre. Du vil være med å lage innovative, brukervennlige og inspirerende løsninger.

Vi jobber praktisk med alt fra idé og konsept til ferdige løsninger på tvers av plattformer. Vi tar oss av alt fra brukerinvolvering og kartlegging til wireframes, prototyper og ferdig visuelt uttrykk.

Når du kommer ut i et prosjekt, vil du få din egen buddy fra Netcompany som støtter deg i utviklingen av din rolle som konsulent og designer. Gjennom vår mentorordning og kompetanseutviklingsprogram vil vi hjelpe deg til å bli en av dyktigste designerne i bransjen!

 

Hvem er du?  

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innenfor industriell design, interaksjonsdesign eller lignende. Om du har en bachelor- eller mastergrad er ikke avgjørende – det viktigste er at du har et brennende engasjement og et ønske om å lage de beste og mest spennende løsningene!

«Som nyutdannet designer i Netcompany har jeg fått mange spennende muligheter. Designgjengen er herlig og designmiljøet er godt og i stadig utvikling; en utvikling også jeg som nyutdannet får ta del i!»   

Vi er en designavdeling i vekst, og hos oss er det plass til flere UX-designere, digital designere og tjenestedesignere. Du blir en del av vårt designteam som består av 20 dyktige designere. Vi ser etter deg som har et sterkt faglig engasjement for digitale tjenester og løsninger som er basert på reelle brukerbehov. Som designer hos oss vil du være med på å påvirke både designteamet og hvordan vi jobber i kundeprosjekter. Du vil få tillit til å forme din egen arbeidshverdag og frihet til å utfolde deg kreativt.

 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, vitnemål fra videregående, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Det er også viktig at du legger ved en portefølje for at vi kan vurdere søknaden din. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:  

Oppstart vil være juni eller august 2020, men det er mulighet å starte før dersom man ønsker det. Søknadsfrist er 4. desember, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

 

Videos To Watch

Privacy Policy