Student: Bachelorprosjekt våren 2020

  • Oslo, Norway
  • Intern

Job Description

Vi ser etter bachelorgrupper som ønsker å ha sitt bachelorprosjekt i samarbeid med Netcompany våren 2020. Bachelorgruppene vil jobbe på et reelt prosjekt for en av våre kunder og får en intern prosjektleder som rådgir og veileder underveis i prosjektet. Vi ønsker også at bachelorgruppen skal bli kjent med resten av gjengen i Netcompany og inviterer derfor til å være med på ulike sosiale arrangementer i Netcompany.

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går siste året på en bachelorgrad i informatikk, datateknologi eller lignende og kan vise til gode akademiske resultater. Du ønsker å jobbe med systemutvikling og du er opptatt av kvalitet i det du gjør.

 

Hvem er vi? 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt. 

 

Hvordan søker jeg? 

Send inn din CV, søknad og dine foreløpige karakterer og vi vil vurdere grupper fortløpende. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:  

Oppstart vil være januar 2020. Søknadsfrist er 1. oktober, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

 

Privacy Policy