Student: Summer Internship Utvikler 2020

 • Oslo, Norway
 • Intern

Job Description

«Summer internship i Netcompany var en kul og lærerik opplevelse, der vi ble kastet rett ut i et prosjekt, hvor vi som summer interns sto for all utviklingen. Det ga et innblikk i konsulentbransjen, erfaring med å jobbe i høyt tempo, teamarbeid, kvalitetssjekking, og mye moro. Vi satt også igjen med en god mestringsfølelse da vi leverte prosjektet og kunden virket å være fornøyd».

 

Hva betyr det å være summer intern i Netcompany?

Ønsker du en smakebit på hvordan det er å være med på å levere morgendagens løsninger i det digitale landskapet? Som summer intern i Netcompany får du muligheten til nettopp dette! Du vil jobbe på et reelt prosjekt for en av våre kunder og du vil jobbe i team sammen med andre sommerstudenter og konsulenter fra Netcompany. Underveis vil du også ha en prosjektleder som passer på at du får den oppfølgingen du måtte trenge. I tillegg er vi genuint opptatte av at å jobbe hos oss skal være morsomt og sosialt. Derfor inviterer vi på flere morsomme aktiviteter underveis.

 

Hvorfor velge et summer internship hos Netcompany?

Det er mange fordeler ved å tilbringe sommeren hos oss. Vi ønsker at våre summer interns skal få den komplette opplevelsen av hvordan det er å jobbe som utvikler hos oss. Derfor får du:

 • Prøvd deg som konsulent på et reelt prosjekt for en av våre kunder
 • Utviklet deg faglig innenfor systemutvikling
 • Erfare og lære hvordan det er å jobbe i et team med reelle tidsfrister
 • Være med på mange morsomme og sosiale aktiviteter, som for eksempel sommerfest med resten av Netcompany, grilling, Escape Room og mye annet
 • Utvidet ditt nettverk og får nye venner

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som akkurat har startet din mastergrad og dermed er på ditt 4. studieår innen informatikk, datavitenskap eller lignende. Videre ser vi at du:

 • Ønsker å bruke sommeren på å utvikle deg og skape et nytt sosialt og faglig nettverk
 • Liker å jobbe i team, dele kunnskap og lære av andre
 • Har karakterer over gjennomsnittet
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig

 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, vitnemål fra videregående, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Dersom du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med HR-teamet: 

 

OBS: Vi har ikke mulighet til å motta søknader via mail, og vi ber deg derfor om å søke via vårt rekrutteringssystem ved å trykke på "I'm interested" i toppen av annonsen. 

Oppstart vil være midten av juni 2020. Søknadsfrist er 13. oktober, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

Videos To Watch

Privacy Policy