Nyutdannet: Digital Management Trainee

  • Oslo, Norway
  • Full-time

Job Description

Vil du lære hele bredden av å gjennomføre vellykkede digitaliseringsprosjekter, alt fra å utvikle koden i de samfunnsnyttige løsningene til å lede prosjektene? I løpet av ditt år som Digital Management Trainee hos oss i Netcompany får du en unik mulighet til å utvikle deg og bygge en solid grunnmur innen systemutvikling og digital forretningsutvikling i et veletablert teknologi- og innovasjonsmiljø.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har en sterk interesse for IT og teknologi og som ønsker å lære. Du har en mastergrad innen økonomi, industriell økonomi eller lignende, i tillegg til at du har ferdigheter innen programmering. Du ønsker å bruke kompetansen din i skjæringspunktet mellom teknologi og prosjektledelse. Videre ønsker du en arbeidsplass som gir deg faglig utvikling, likesinnede kolleger og rask læring i et faglig sterkt og spennende miljø.

Hva vil du lære?

Som Digital Management Trainee lærer du digitalisering og digital transformasjon fra A til Å og hvordan drive et IT-konsulentselskap, og du opparbeider deg verdifull kompetanse til å gjennomføre samfunnsnyttige digitaliseringsprosjekter. Våre IT-prosjekter består av mange komponenter som sammen bidrar til at kunden lykkes og du får en unik innsikt i disse; alt fra å forstå kundens behov, sette opp arkitekturen og sikre teknisk kvalitet, til å ta ansvar for at teamet ditt drar i samme retning mot målet. Du får en dyp forståelse for utfordringene ved en gitt prosjektleveranse og lærer hva som skal til for å fornye, forenkle og forbedre prosessene for våre kunder.

Ditt år som Digital Management Trainee

Som Digital Management Trainee vil du få et innholdsrikt år som vil bestå av arbeidsoppgaver innen flere av våre avdelinger og du vil samarbeide med dyktige konsulenter innen flere ulike fagfelt. Du skal blant annet delta i prosjektarbeid ute hos kunde hvor du videreutvikler dine tekniske ferdigheter gjennom koding og programmering, samt har ansvar for prosjektoppfølging og prosjektlederstøtte. I løpet av året som Digital Management Trainee skal du også jobbe med kunderettet forretningsutvikling hvor du tar del i arbeidet med å identifisere og etablere nye digitale forretningsmuligheter. I tillegg tar du del i rekrutterings- og fagarbeidet internt i Netcompany og lærer hvordan vi rekrutterer og videreutvikler våre IT-konsulenter.

Faglig utvikling

Din faglige utvikling er viktig for oss. Som Digital Management Trainee tar du del i vårt eget Netcompany Academy som består av interne og eksterne seminarer og kurs, og som du er en del av så lenge du er ansatt hos oss. I tillegg vil du jobbe med fag sammen med dine kolleger i våre faggrupper, som for eksempel systemarkitektur, skytjenester eller prosjekt- og teamledelse. Gjennom året møtes vi også for å dele kunnskap med hverandre på våre fagsamlinger.

Veien videre

Ditt år som Digital Management Trainee er bare starten på din reise i Netcompany! Du vil utvikle deg mye det første året og din rolle videre avhenger av erfaringen du har fått og dine ønsker for videre karriere. Som konsulent vil du fortsette å bygge kompetanse og spille en viktig rolle i gjennomføring av store digitaliseringsprosjekter. Det er du som blir med på å utvikle og realisere den nye digitale hverdagen til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner på kryss og tvers i Norden.

 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, vitnemål fra videregående, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:  

Oppstart vil være juni eller august 2020, men det er mulighet å starte før dersom man ønsker det. Søknadsfrist er 24. november, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

 

Videos To Watch

Privacy Policy