Nyutdannet: Utvikler til Application Management Center

  • Oslo, Norge
  • Fulltid

Jobb-beskrivelse

Vi i Netcompany søker nå etter flere dyktige nyutdannede utviklere som er ferdige med sine studier våren 2020 til å bli en del av vår nye avdeling Application Management Center (AMC). Vi ser etter deg som ønsker en variert arbeidshverdag hvor du jobber med forskjellige teknologier, løsninger og kunder.

 

Hva er AMC?

AMC er en relativt ny avdeling her i Norge med ca. 13 ansatte, men er godt etablert i Netcompany Danmark med over 200 ansatte som har hatt stor suksess. AMC jobber med en blanding av nyutvikling og videreutvikling av eksisterende løsninger for våre kunder innenfor en lang rekke bransjer og sektorer. Gjennom AMC tilbyr Netcompany våre kunder en større grad av dynamikk, fleksibilitet og skalérbarhet i de løsningene vi jobber med slik at kundene kan fokusere på sine forretningsmessige muligheter.

Noe av det som skiller en utvikler i AMC fra en «vanlig» konsulent hos oss er at du vil få fast arbeidsplass på vårt hovedkontor med et fast team. I tillegg til det standard fagarbeidet i Netcompany har AMC et utvidet fagarbeid for å sikre kompetanseoverføring i teamet. Som en del av AMC vil du kunne gå de samme karriereløpene som ellers i Netcompany (generalist, spesialist eller arkitekt) og du har mulighet til å utvikle deg innen alle disse retningene som f.eks. prosjektleder, spesialist, arkitekt, team lead eller tech lead – for å nevne noen.

AMC er organisert i team som er etablert basert på bestemte kunder og løsninger. Hvert team er ansvarlig for vedlikehold og videreutvikling av en portefølje med sine kunder og løsninger.

Ta gjerne en titt på vår Facebook-side (Netcompany Norge) eller Instagram-konto (netcompanynorge) for å få et innblikk i hverdagen i Netcompany.  

 

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som har relevant utdanning innenfor IT og systemutvikling. Om du har en bachelor- eller mastergrad er ikke avgjørende – det viktigste er at du har et brennende engasjement og et ønske om å utvikle de beste og mest spennende løsningene.

Har du interesse for og ønske om å lære deg flere forskjellige teknologier vil AMC være midt i blinken for deg! Du er faglig engasjert, og er en person som liker å jobbe med varierte arbeidsoppgaver. Du er også selvdreven, strukturert og liker å jobbe i team. I AMC er det gode muligheter for deg som ønsker å ta et større ansvar i løsningene du jobber med, men i tillegg gode muligheter hvis du ønsker å spesialisere deg på forskjellige teknologier som f.eks. .NET, mobil og DevOps. Gjennom vår mentorordning, kompetanseutviklingsprogram og med støtte fra faglig sterke kolleger i teamet, hjelper vi deg på veien!

 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, vitnemål fra videregående, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:  

Oppstart vil være juni eller august 2020, men det er mulighet å starte før dersom man ønsker det. Søknadsfrist er 13. oktober, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

Personvernregelverk