Erfaren: Senior Systemutvikler

  • Henrik Ibsens gate 20, Oslo, Norway
  • Full-time

Job Description

Vil du være med og redde verden sammen med oss?

Ok da, vi kan kanskje ikke redde hele verden på en gang, men vi kan redde verden litt!

Når man skal ut og redde verden er det er helt umulig å gjøre det på egen hånd – derfor gjør vi det alltid i team. Vi har blant annet vært med å lage YR-appen, som ikke bare har reddet folk fra å bli stående i pøsregnet uten paraply, men også bidratt til at bønder i Afrika kan tilpasse seg værmeldingen, og dermed minimere risiko for at årets innhøsting blir ødelagt. Vi har også laget Kvoteappen, og dermed reddet mange fra å bli tatt på grensa med for mye drikkevarer. I tillegg har vi laget Nabohjelp-appen, og bidratt til å redde dagen til mangen nabo i nød.

Våre 150 konsulenter redder verden litt, hver dag, ute i små og store prosjekter hos våre kunder.

Hvordan vil din arbeidshverdag se ut?

Din arbeidshverdag vil bestå av å jobbe kodenært i team sammen med hyggelige og dyktige kolleger i Netcompany. Selvstendig programmering, planlegging, kundekontakt og oppfølging, testing og kvalitetssikring er alle eksempler på typiske arbeidsoppgaver hos oss. Hvor mye ansvar du får i prosjekter styrer du i stor grad selv, og her har vi plass til alle, fra den joviale pratmakeren som stortrives som møte-midtpunkt, til den introverte hackeren som foretrekker å la koden ta seg av snakkingen. 

Hvem er du?

Om du er en fremoverlent frontender med øye for det visuelle, en brilliant backender med sans for det logiske, eller en eklektisk fullstack-utvikler med interesse for helheten spiller ingen trille, så lenge du har et brennende engasjement for verden der ute, og at du ønsker å gjøre en forskjell. Et ønske om å avslutte dagen vel vitende om at du har gjort verden bittelitt bedre. Du er opptatt av gode løsninger og kodekvalitet, er hjelpsom og deler gjerne din kunnskap med dine kollegaer. Vi ser etter deg som har en utdanning innenfor IT og systemutvikling, men om det er en bachelor eller en mastergrad – det er ikke det viktigste.

Det viktigste er at du har lyst å redde verden litt med oss!

Hvem er vi? 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt ogkunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt. 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

Videos To Watch

Privacy Policy