Student: Bli med på Netcompany Talent Network

  • Oslo, Norway
  • Part-time

Job Description

Tidligere studenter beskriver Talent Network som spennende, nervepirrende, virkelighetsnært og veldig morsomt. Bli med på årets happening hvor du blir utfordret faglig og personlig med det som kan bli din nye arbeidsgiver!

Netcompany Talent Network er et arrangement som blir avholdt på spektakulære Holckenhavn Slott i Danmark. Her møtes talentfulle studenter fra Norge, Sverige, Danmark og England for en innholdsrik dag. Formiddagen vil bestå av teambuilding med morsomme aktiviteter som rebusløp, kanopadling og «edderkoppnett». Øvelsene skaper samhold og bygger tillit, og vil gagne deg og teamet ditt i ettermiddagens casearbeid hvor samarbeidsevner, kreativitet og konsentrasjon er viktig for å lykkes. Casen vil være en reell problemstilling som gir innsikt i arbeidsoppgavene og utfordringene en konsulent i Netcompany møter. På kvelden er det festmiddag der man kan nyte god mat i godt selskap, og det blir tid til å bygge nettverk med andre studenter og konsulenter i Netcompany.

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går i 3. klasse og studerer informatikk, datateknologi, design eller lignende og kan vise til gode akademiske resultater.

Arrangementet vil foregå 2. april 2020. Reise og opphold vil bli dekket av Netcompany, og vi som tar fly fra Norge får to overnattinger i Danmark. Etter turen blir utvalgte studenter invitert til intervju for summer internship for sommeren 2021 og/eller fast jobb.

 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved motivasjonsbrev, CV og dine foreløpige karakterer. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:  

Vi har et begrenset antall plasser så meld din interesse nå for å bli med på en uforglemmelig dag. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

Videos To Watch

Privacy Policy