Nyutdannet: Utvikler med oppstart juni/august 2020

  • Oslo, Norway
  • Full-time

Job Description

«Min første tid i Netcompany har vært utrolig lærerik. Med et sterkt fagmiljø i ryggen og mye fokus på det sosiale, har det gått over all forventning. Det er veldig gøy å få prøvd seg i ulike roller. Jeg hadde knapt jobbet i mer enn 6 måneder før jeg fikk prøvd meg som alt fra utvikler via teamlead til prosjektleder.» 

Vi i Netcompany søker nå etter flere dyktige nyutdannede utviklere som er ferdige med sine studier i juni/august 2020. Vi ser etter deg som ønsker å påvirke hvordan fremtidens IT-løsninger skal utvikles og har lyst til å påvirke samfunnet positivt.   

Hva gjør en konsulent i Netcompany?  

Arbeidshverdagen til en konsulent hos oss vil bestå av selvstendig programmering, planlegging, kundekontakt og oppfølging, testing og kvalitetssikring.  

Ute på prosjekt sitter vi gjerne i tverrfaglige team sammen med andre Netcompany-kolleger der vi jobber tett med kundene våre for å realisere forretningsverdi med IT som verktøy. Én kilometer med kode gir ingen verdi i seg selv, og for å kunne levere de beste løsningene er det kritisk at vi forstår kundens virksomhet og skaper en gjensidig tillit. Dette gjør at vi ofte tar på oss oppgaver som ikke nødvendigvis er ren systemutvikling, og vi tar ansvar for hele leveransen, fra idemyldring til realisering av prosjektet. Da blir vi sett på som en kompetansepartner til kunden, og ikke bare en midlertidig programmeringskonsulent.  

Ta gjerne en titt på vår Facebook-side (Netcompany Norge) eller Instagram-konto (netcompanynorge) for å få et innblikk i hverdagen som konsulent hos oss.  

Hvem er du?  

Hos oss er det plass til alle typer utviklere, enten du er den joviale pratmakeren som alltid tar ordet i forsamlingen, eller om du er den introverte hackeren som foretrekker å la koden ta seg av snakkingen. Hvor mye ansvar du får i prosjektet styrer du i stor grad selv. Gjennom vår mentorordning og kompetanseutviklingsprogram hjelper vi deg på veien! 

«Netcompany gir deg ansvar tidlig, og det er nok det jeg ser på som firmaets største styrke og konkurransefortrinn. Man får virkelig utfordret seg selv, og man blir av og til kastet uti det, men det legges godt til rette for at man skal lykkes. Du er ikke alene og kunnskapsdelingskulturen er fantastisk».   

Vi ser etter deg som har utdanning innenfor IT og systemutvikling. Om du har en bachelor- eller mastergrad er ikke avgjørende – det viktigste er at du har et brennende engasjement og et ønske om å utvikle de beste og mest spennende løsningene. 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, vitnemål fra videregående, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Dersom du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med HR-teamet: 

 

OBS: Vi har ikke mulighet til å motta søknader via mail, og vi ber deg derfor om å søke via vårt rekrutteringssystem ved å trykke på "I'm interested" i toppen av annonsen. 

Oppstart vil være juni eller august 2020, men det er mulighet å starte før dersom man ønsker det. Søknadsfrist er 8. desember, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

Videos To Watch

Privacy Policy