Prosjektleder i et av bransjens sterkeste fagmiljøer

  • Henrik Ibsens gate 20, Oslo, Norway
  • Full-time

Job Description

Netcompany er Nordens ferskeste Unicorn-selskap, og vi har et veletablert tech og innovasjonsmiljø. Hos oss jobber man i tverrfaglig team med rådgivere, teknologer og designere ute hos kunde. Vi er i en spennende utviklingsfase hvor vi har behov for flere dyktige Managere.

Er du den rette til å lede et av våre store prosjekter?

Rollen som Manager
Som Manager i Netcompany vil du være med og lede utviklingsteam. Oppgavene vil variere og det vil sjelden være en dag som er lik den andre, men i det store handler vår suksess om at vi lager skreddersydde løsninger som er tilpasset kundens og brukernes behov. Du vil bli en strategisk nøkkelspiller som sikrer fremdrift av prosjektenes planer fra design til implementering gjennom kontinuerlige leveranser, sky og prosessforbedring. Du vil være en sparringspartner i teknologiske veivalg, og gjennomføre kvalitetssikring av kritiske komponenter i utviklingsoppdraget. Du vil spille en svært viktig rolle som motivator for teamet, og gjøre strategiske valg i forhold til metode og behovsavklaringer.

Det er også mulighet for andre oppgaver utenfor leveransen slik som salg, intervjuaktiviteter eller som leder i en av våre faggrupper.

Hvem er du
Til rollen som Manager i Netcompany ser vi etter deg som har et sterkt faglig engasjement og som ønsker å være med på å lage innovative løsninger sammen med våre kunder. Vi ser for oss at du allerede har erfaring med å lede utviklingsteam, samt å utvikle løsninger. Du har et faglig fundament fra systemutvikling og forståelse for forretningsutvikling. Du trives svært godt i lederrollen og har god forståelse for hva som motiverer teamet. Du har omtrent 6 års erfaring, og ønsker nå å ta steget videre og bli med på satsingen i Netcompany.

Fokus på kompetanseutvikling
Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, en mentorordning, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer.

Ta gjerne kontakt
Har du noen spørsmål om stillingen eller om hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Videos To Watch

Privacy Policy