Stipendija - praksa

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Stažiranje

Opis tvrtke

Mono d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih izvoznika softvera te dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za uspjeh u poslovanju. S gotovo 17 godina iskustva rada u brojnim industrijama i uz usklađen tim od približno stotinu poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije. Od medicine i farmacije do bankarstva i financija, preko transportnog sektora i energetike, sve do ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem naprednih softverskih rješenja. Jedni smo i od osnivača udruge Osijek Software City te aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.

Opis posla

Organiziramo stipendije i stručne prakse za studente računarstva i srodnih područja. Kroz našu praksu steći ćeš konkretna znanja potrebna za početak rada u struci i imati ćeš priliku učiti od iskusnih stručnjaka. Nakon uspješno završene prakse ponudit ćemo ti posao Junior web developera (preko studentskog ugovora) i kod nas ćeš imati priliku nastaviti razvijati svoje vještine i stjecati nova znanja. Odabranim kandidatima također nudimo mogućnost stipendiranja

Kvalifikacije

Potrebno: iskustvo u programiranju te osnovno poznavanje web tehnologija.

Dodatne informacije

Tražimo iznadprosječne pojedince pa su benefiti u vidu plaća i bonusa, uređaja i softvera, edukacija, ulaganja u profesionalni razvoj, i ostaloga - također iznadprosječni, motivirajući i primjereni rezultatima rada.

Ukoliko te veseli suočavanje s tehničkim izazovima, rad na zanimljivim i velikim projektima uz cutting edge tehnologije (umjetna inteligencija i podatkovna znanost), a pritom želiš izravan - “no bullshit” pristup poslu i odnosu s kolegama, Mono bi mogao biti pravi izbor za početak ili nastavak tvoje karijere. Radna atmosfera kod nas je opuštena, a radno vrijeme fleksibilno. Volimo se družiti pa možeš očekivati i team buildinge.

Posjeti našu web stranicu i saznaj više o nama: https://www.mono.hr/.