Mobile developer

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih izvoznika softvera te dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za uspjeh u poslovanju. S gotovo 17 godina iskustva rada u brojnim industrijama i uz usklađen tim od približno stotinu poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije. Od medicine i farmacije do bankarstva i financija, preko transportnog sektora i energetike, sve do ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem naprednih softverskih rješenja. Jedni smo i od osnivača udruge Osijek Software City te aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.

Opis posla

Na ovoj ćeš poziciji raditi na razvoju mobilnih aplikacija za korisnike u većem broju industrijskih niša. Redovno ćeš surađivati s kolegama koji razvijaju backend funkcionalnost naših rješenja te sudjelovati u osmišljavanju, dizajnu, testiranju i održavanju mobilnih rješenja. Radit ćeš u modernim kros-platformskim alatima.

Kvalifikacije

Obavezno želimo vidjeti tvoju prijavu ako imaš iskustvo u razvoju mobilnih aplikacija za iOS i/ili Android platforme - uz korištenje nativnih alata. Veliki plus ti dajemo ako se aktivno koristiš krosplatformskim alatima poput Xamarina, Fluttera ili React Native-a.

Dodatne informacije

Što ti možeš očekivati od nas?

Tražimo iznadprosječne pojedince pa su benefiti u vidu plaća i bonusa, uređaja i softvera, edukacija, ulaganja u profesionalni razvoj, i ostaloga - također iznadprosječni, motivirajući i primjereni rezultatima rada.

Ukoliko te veseli suočavanje s tehničkim izazovima, rad na zanimljivim i velikim projektima uz cutting edge tehnologije (umjetna inteligencija i podatkovna znanost), a pritom želiš izravan - “no bullshit” pristup poslu i odnosu s kolegama, Mono bi mogao biti pravi izbor za početak ili nastavak tvoje karijere. Radna atmosfera kod nas je opuštena, a radno vrijeme fleksibilno. Volimo se družiti pa možeš očekivati i team buildinge.

Posjeti našu web stranicu i saznaj više o nama: https://www.mono.hr/.