DevOps engineer

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih izvoznika softvera te dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za uspjeh u poslovanju. S gotovo 17 godina iskustva rada u brojnim industrijama i uz usklađen tim od približno stotinu poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije. Od medicine i farmacije do bankarstva i financija, preko transportnog sektora i energetike, sve do ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem naprednih softverskih rješenja. Jedni smo i od osnivača udruge Osijek Software City te aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.

Opis posla

Što očekujemo od tebe?

Na ovoj poziciji:
· bavit ćeš se izgradnjom (planiranjem), održavanjem i povezivanjem continuous Integration, continuous delivery / deployment servisa i operacija, a ponekad i automatiziranih testova, backupa i slično,
· u suradnji s kolegom sistemcem (ili samostalno) radit ćeš na planiranju i izgradnji nove infrastrukture - u smislu podizanja i konfiguriranja novih servera i servisa na njima,
· upravljat ćeš nadzorom (monitoring) i održavanjem (poboljšanjem) postojećih sustava (i infrastrukture), ponajviše u smjeru sigurnosti i performansi (optimizacije servera, skaliranje, npr. rekonfiguriranje i migracije baza podataka).

Kvalifikacije

Poželjno (ne i uvjet):

· iskustvo u radu s Microsoft Azure i / ili Amazon AWS okruženjima i alatima (EC2, RDS,  ElastiCache) te sa serverskim OS-ovima (primarno Windows, Linux - Centos i rjeđe Ubuntu),
· iskustvo s CI/CD (primarno Teamcity i Octopus, alternativno Jenkins i slično),
· iskustvo s održavanjem i konfiguriranjem PostgreSQL baza podataka,
· iskustvo s PRTG, Zabbix, New Relic monitoring sustavima,
· poznavanje mrežne arhitekture (routing, load balancing, firewall),
· istraživačke sposobnosti (lociranje problema).

Dodatne informacije

Što ti možeš očekivati od nas?

Tražimo iznadprosječne pojedince pa su benefiti u vidu plaća i bonusa, uređaja i softvera, edukacija, ulaganja u profesionalni razvoj, i ostaloga - također iznadprosječni, motivirajući i primjereni rezultatima rada.

Ukoliko te veseli suočavanje s tehničkim izazovima, rad na zanimljivim i velikim projektima uz cutting edge tehnologije (umjetna inteligencija i podatkovna znanost), a pritom želiš izravan - “no bullshit” pristup poslu i odnosu s kolegama, Mono bi mogao biti pravi izbor za početak ili nastavak tvoje karijere. Radna atmosfera kod nas je opuštena, a radno vrijeme fleksibilno. Volimo se družiti pa možeš očekivati i team buildinge.

Važno: Pozicija podrazumijeva rad u jednom od naših ureda u Osijeku. Ako nisi iz Osijeka i Hrvatske, pomoći ćemo ti s preseljenjem i pronalaskom smještaja.

Posjeti našu web stranicu i saznaj više o nama: https://www.mono.hr/.