DevOps engineer

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. je jedan od vodećih hrvatskih izvoznika softvera. S više od 15 godina iskustva u brojnim industrijama i uz usklađen tim poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije.
Jedni smo od osnivača udruge Osijek Software City i aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.
Od medicine i farmacije do bankarstva i financija; od transportnog sektora do energetike, ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem vrhunskih rješenja.

Opis posla

Osoba na ovoj poziciji će se baviti povezivanjem i automatizacijom development, test i deployment operacija. Sudjelovat će u izgradnji i održavanju continuous integration, continuous delivery i continuous deployment operacija. Upravljat će nadzorom i poboljšanjem performansi i sigurnosnih aspekata naših sustava i platformi.

Kvalifikacije

Iskustvo u radu s Microsoft Azure i/ili Amazon AWS okruženjma i alatima, te iskustvo sa serverskim OS-ovima (primarno Windows, Linux je dobrodošao).

Dodatne informacije

Nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.