Junior web developer

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih izvoznika softvera te dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za uspjeh u poslovanju. S gotovo 17 godina iskustva rada u brojnim industrijama i uz usklađen tim od približno stotinu poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije. Od medicine i farmacije do bankarstva i financija, preko transportnog sektora i energetike, sve do ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem naprednih softverskih rješenja. Jedni smo i od osnivača udruge Osijek Software City te aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.

Opis posla

Radit ćeš na web rješenjima u ASP.NET frameworku uz korištenje programskog jezika C# te s relacijskim bazama podataka poput PostgreSQL-a. Bit ćeš dio većeg tima, i kao junior, imat ćeš priliku učiti od naših iskusnih developera.

Kvalifikacije

Za ovo radno mjesto ne moraš imati formalnog radnog iskustva, no moraš imati želju za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, kao i web tehnologijama te protokolima u bilo kojem modernom programskom jeziku. Svoju želju možeš dokazati implementacijom jednostavnijeg projekta uz korištenje nekih od tehnologija opisanih u našem starter kitu: bit.ly/35jgLMc. 

Dodatne informacije

Što ti možeš očekivati od nas?

Tražimo iznadprosječne pojedince pa su benefiti u vidu plaća i bonusa, uređaja i softvera, edukacija, ulaganja u profesionalni razvoj, i ostaloga - također iznadprosječni, motivirajući i primjereni rezultatima rada.

Ukoliko te veseli suočavanje s tehničkim izazovima, rad na zanimljivim i velikim projektima uz cutting edge tehnologije (umjetna inteligencija i podatkovna znanost), a pritom želiš izravan - “no bullshit” pristup poslu i odnosu s kolegama, Mono bi mogao biti pravi izbor za početak ili nastavak tvoje karijere. Radna atmosfera kod nas je opuštena, a radno vrijeme fleksibilno. Volimo se družiti pa možeš očekivati i team buildinge.

Važno: Pozicija podrazumijeva rad u jednom od naših ureda u Osijeku. Ako nisi iz Osijeka i Hrvatske, pomoći ćemo ti s preseljenjem i pronalaskom smještaja.

Posjeti našu web stranicu i saznaj više o nama: https://www.mono.hr/.