Software tester

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. je jedan od vodećih hrvatskih izvoznika softvera. S više od 15 godina iskustva u brojnim industrijama i uz usklađen tim poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije.
Jedni smo od osnivača udruge Osijek Software City i aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.
Od medicine i farmacije do bankarstva i financija; od transportnog sektora do energetike, ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem vrhunskih rješenja.

Opis posla

Na ovoj ćete poziciji osiguravati kvalitetu naših web i mobilnih proizvoda. Sigurni smo da su naši developeri najbolji od najboljih, no i njima se događaju greške :) Vaš će posao biti suradnja s developerskim timovima i uklanjanje problema s funkcionalnosti koju oni implementiraju. Razvijat ćete test case-ove i test planove, uz razmijevanje i poboljšanje postojeće funkcionalnosti. 

Kvalifikacije

Kandidat ili kandidatkinja kakve tražimo je osoba s okom za detalje i barem jednom godinom iskustva u testiranju web i/ili mobilnih aplikacija. Poznavanje alata za automatizirano testiranje, te iskustvo u radu s agilnim metodologijama razvoja i stress/load/performance testovima predstavlja prednost, no nije uvjet.

Dodatne informacije

Nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.