Mobile developer

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. je jedan od vodećih hrvatskih izvoznika softvera. S više od 15 godina iskustva u brojnim industrijama i uz usklađen tim poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije.
Jedni smo od osnivača udruge Osijek Software City i aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.
Od medicine i farmacije do bankarstva i financija; od transportnog sektora do energetike, ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem vrhunskih rješenja.

Opis posla

Na ovoj ćete poziciji raditi na razvoju mobilnih aplikacija za korisnike u većem broju industrijskih niša. Redovno ćete surađivati s kolegama koji razvijaju backend funkcionalnost naših rješenja i sudjelovati u osmišljavanju, dizajnu, testiranju i održavanju mobilnih rješenja. Radit ćete u modernim kros-platformskim alatima.

Kvalifikacije

Osoba koja se prijavljuje na ovu poziciju ima iskustva u razvoju mobilnih aplikacija za iOS i/ili Android platforme uz korištenje nativnih alata. U idealnom slučaju, aktivno se koristi kros-platformskim alatima poput Xamarina, Fluttera ili React Native-a.

Dodatne informacije

Nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.