Frontend developer

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. je jedan od vodećih hrvatskih izvoznika softvera. S više od 15 godina iskustva u brojnim industrijama i uz usklađen tim poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije.
Jedni smo od osnivača udruge Osijek Software City i aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.
Od medicine i farmacije do bankarstva i financija; od transportnog sektora do energetike, ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem vrhunskih rješenja.

Opis posla

Na ovoj ćete poziciji raditi na razvoju klijentske funkcionalnosti naših web aplikacija. Kao dio većeg tima, surađivat ćete s kolegama koji rade backend funkcionalnost na razvoju intuitivnih, brzih i skalabilnih rješenja u JavaScriptu i pripadajućim aplikativnim okvirima.

Kvalifikacije

Naši budući kolege frontendaši dobro poznaju HTML i CSS, a JavaScript i neki od njegovih frameworka (Angular, React) im nisu nepoznanica. Formalno radno iskustvo nije uvjet, iako je prednost. Tražit ćemo uvid u kod projekata koji ste radili - ukoliko ih nemate, svoje znanje i sposobnosti možete dokazati na manjem testnom projektu.

Dodatne informacije

Nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.