Senior web developer

  • Bihačka ul. 1D, 31000, Osijek, Hrvatska
  • Puno radno vrijeme

Opis tvrtke

Mono d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih izvoznika softvera te dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za uspjeh u poslovanju. S gotovo 17 godina iskustva rada u brojnim industrijama i uz usklađen tim od približno stotinu poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera, pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije. Od medicine i farmacije do bankarstva i financija, preko transportnog sektora i energetike, sve do ljudskih resursa, nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem naprednih softverskih rješenja. Jedni smo i od osnivača udruge Osijek Software City te aktivno radimo na rastu i razvoju stručne zajednice.

Opis posla

Što očekujemo od tebe?

Na ovoj ćeš poziciji razvijati kompleksna cloud rješenja za više industrija u timovima srednje veličine. Najčešće korišteni server-side framework bit će ASP.NET. Bit ćeš uključen u sve aspekte izrade arhitekture, dizajna, razvoja, testiranja i deploymenta naših rješenja.

Kvalifikacije

Imaš najmanje tri godine iskustva u razvoju web aplikacija? Dobro poznaješ rad sa SQL bazama podataka i principe agilnog pristupa razvoju softvera? Možeš nam pokazati strukturu i kod nekog od svojih rješenja? Onda si senior kakvog tražimo! Dodatna prednost ti je iskustvo u programskom jeziku C# i ASP.NET frameworku, poznavanje JavaScript i nekih od njegovih modernijih klijentskih frameworka.

Dodatne informacije

Što ti možeš očekivati od nas?

Tražimo iznadprosječne pojedince pa su benefiti u vidu plaća i bonusa, uređaja i softvera, edukacija, ulaganja u profesionalni razvoj, i ostaloga - također iznadprosječni, motivirajući i primjereni rezultatima rada.

Ukoliko te veseli suočavanje s tehničkim izazovima, rad na zanimljivim i velikim projektima uz cutting edge tehnologije (umjetna inteligencija i podatkovna znanost), a pritom želiš izravan - “no bullshit” pristup poslu i odnosu s kolegama, Mono bi mogao biti pravi izbor za početak ili nastavak tvoje karijere. Radna atmosfera kod nas je opuštena, a radno vrijeme fleksibilno. Volimo se družiti pa možeš očekivati i team buildinge.

Važno: Pozicija podrazumijeva rad u jednom od naših ureda u Osijeku. Ako nisi iz Osijeka i Hrvatske, pomoći ćemo ti s preseljenjem i pronalaskom smještaja.

Posjeti našu web stranicu i saznaj više o nama: https://www.mono.hr/.