Customer Service Representative Internationaal

 • Cornelis van der Lelylaan, 3147 Maassluis, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in!

Dat begon 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis, sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dan doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd. Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Functieomschrijving

Ben jij degene die ervoor zorgt dat orders, leveringen en de nazorg tot in de puntjes zijn verzorgd? Jij schakelt zowel met internationale Lely Centers, de interne organisatie als leverancier(s) om iedere levering perfect te laten verlopen en de klant het beste te kunnen helpen. Ook als het even tegenzit, je bent en blijft de ambassadeur voor het Lely Center richting de interne organisatie en vice versa.

Wat ga je doen?

Als een boer kiest voor een oplossing van Lely, krijg jij dit vanuit onze verkoopkanalen (Lely Centers) over de hele wereld door. Het kan zomaar voorkomen dat je een mailtje uit Canada krijgt en daarna met Australië moet bellen om een levering uit te zoeken. Ook schakel je frequent met onze leveranciers, die uiteindelijk zorgen dat gevraagde orders correct en op tijd worden geleverd. Het is jouw rol om de verwachtingen te managen over de levertijden die hierbij horen en je verwerkt dit in het ERP-systeem. Vervolgens duik je in de data om een vraagstuk uit te zoeken. Je begrijpt hoe een productieorganisatie en de bijbehorende supply chain werkt. Je doet dan ook geen beloftes die je niet waar kunt maken.

Mocht er iets wijzigen in de bestelling of een klant is niet helemaal tevreden over de levering, dan pak jij dat op samen met jouw collega’s van de Customer Service Desk en waar nodig met leverancier(s). Samen zoek je naar een oplossing voor het probleem dat past bij de klant. Jij kunt je goed inleven in de situatie waar het Lely Center zich in bevindt en hoe vervelend het is als leveringen tegenzitten.

Veel van de communicatie gaat per mail, maar jij weet ook dat als er echt iets geregeld moet worden, een beller altijd sneller is. Op dit moment komen er nog veel administratieve handelingen kijken bij de functie en we werken er hard aan om de komende tijd nog efficiënter te gaan werken. Hier kunnen we maar beter eerlijk over zijn, toch?

Functie-eisen

Jij bent klantgericht en vindt het leuk om in een innovatieve en internationale werkomgeving te werken. Verder…

 • heb je minimaal hbo denk en -werkniveau, liefst met een commercieel administratieve opleiding;
 • bij voorkeur enige werkervaring, bij voorkeur in een B-to-B Customer Serviceafdeling;
 • Engels en Nederlands is echt noodzakelijk, daarnaast beheers je minimaal een andere vreemde taal, bijvoorbeeld Duits of Frans;
 • ben je analytisch erg sterk en vind je het leuk om informatie uit data te achterhalen;
 • ben je proactief en stapt makkelijk op afdelingen en stakeholders af om te bespreken hoe jouw klant het beste geholpen kan worden (product management, operations, supply chain, sales);
 • snap je hoe het is om je als ambassadeur namens onze klanten te gedragen; 
 • staat servicegerichtheid centraal en denk jij mee hoe je dit continu kan verbeteren;
 • ben je bekend met CRM- en ERP systemen en lever je een actieve bijdrage  om processen en systemen verder te verbeteren;
 • heb je kennis van Microsoft Office (minimaal Word/Excel).

Aanvullende informatie

Een internationale werkomgeving die gedreven wordt door innovatie en waar voldoende uitdagingen en doorgroeimogelijkheden zijn.

Verder bieden we je:

 • een enthousiast team dat zich gezamenlijk inzet om de beste service aan onze Lely Centers te bieden;
 • de mogelijkheid om de Customer Service Desk verder te verbeteren;
 • voldoende trainingen en opleidingen om jouw baan te verrijken;
 • een gedegen inwerktraject met o.a. bezoek aan een melkveehouder en een Lely Center;

en de lekkerste cappuccino’s bereid door onze eigen barista met verse melk direct van de veehouder.

Privacybeleid