Traffic Support Officer

 • Cornelis van der Lelylaan, 3147 Maassluis, Netherlands
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen. 

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen.

Functieomschrijving

Voor het team Branding & Positioning zoeken we een ondernemende en stevige Traffic Support Officer. Een collega met een scherp gevoel voor branding. Die niet alleen de planning voor onze DTP-ers vlekkeloos laat verlopen, maar ook onze landenkantoren begeleidt in de vertaling van het merk naar lokale uitingen. Heb jij ervaring met marketing en communicatie, begint je hart sneller te kloppen om mee te helpen een merk wereldwijd verder te verstevigen en hou je van dagelijkse hectiek? Lees dan verder.

Wat doet Branding & Positioning? 
Het team Branding & Positioning is een team van 4 personen die werken aan het dagelijks juiste gebruik van ons merk en de huisstijl die we hebben gedefinieerd. Dat gaat van het inplannen van aanvragen voor DTP en het up-to-date houden van online tools die we onze collega’s wereldwijd bieden om het merk juist uit te dragen. Maar ook beheert het team de merchandise: ene online fanshop met kleding en relatiegeschenken. Wat past bij een premium brand en hoe rollen we dat uit? Als laatste: het inrichten van beursstands voor onze kantoren en het distributiekanaal.  

Dit team is onderdeel van de afdeling IMC (International Marketing and Communications). Met zo’n 25 collega’s werken we aan het verbeteren van marketingcommunicatie, online marketing, data en corporate communicatie. Daar rollen mooie dingen uit. Kijk bijvoorbeeld eens op www.lely.com of naar de recap video van de Lely Future Farm Days. Veel van de output komt bij onze afdeling International Marketing & Communication vandaan. 

Kortom: een bruisend team binnen een wereldwijde innovatieve organisatie.  

Wat ga je doen? 
In de rol van Traffic Support Officer gaan je contacten over de grens heen. Elke dag spreek je met collega’s van over de hele wereld. De ene keer gaat dat over het inplannen van DTP-aanvragen, de andere keer is de vraag ‘Welke gift past het best bij dit incentive?’ Je houdt onze online brandportal in de gaten en zorgt dat die up-to-date is. Daarvoor neem je ook initiatief en je spreekt ook hierover veel met internationale collega’s. Of je zorgt ervoor dat de juiste producten op transport gaan voor een (fysieke) beurs. Bij elke actie die je neemt, heb je het merk en onze gewenste merkuitstraling scherp in het vizier. 

Je bent verantwoordelijk voor: 

 • het inplannen van de dagelijkse werkzaamheden voor het DTP- team (2 personen); 
 • het up-to-date houden van de online brand portal en het publicatieplatform; 
 • de internationale fanshop voor onze kleding en relatiegeschenken; 
 • het aanvraag- en transportproces voor beursmaterialen. 

Functie-eisen

Wie zoeken we? 
Voor deze leuke job zoeken we een young professional die ondernemend is, communicatief sterk en die snel de weg weet te vinden in een internationale organisatie. Iemand die en zelfstandig kan werken en het leuk vindt om in een team mee te draaien. Efficient plannen zit in het bloed en je hebt snel en makkelijk begrip van online systemen. In deze functie verbind je het hoofdkantoor, onze landen en dealers, enthousiasmeert en helpt. Je brengt het volgende mee aan kennis en ervaring:

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Marketing & Communicatie;
 • Ongeveer 2 tot 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een internationale omgeving;
 • Je kan zelfstandig projecten oppakken en je vindt het leuke om lopende processen te verbeteren;
 • Efficient plannen en organiseren blink je in uit;
 • Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift is een must gezien het internationale karakter van de rol;
 • Je bent een doorbijter en assertief en je durft door te vragen om zo je planning zo efficient mogelijk in te richten;
 • Energie, drive en enthousiasme is key om bij Lely succesvol te kunnen zijn. Dat sluit perfect aan op jouw persoonlijkheid
 • Je bent positief ingesteld en bij voorkeur heb je gevoel voor merkidentiteit en hoe dit in praktijk wordt gebruikt.  

Aanvullende informatie

Een waanzinnige baan bij internationaal bedrijf dat continu vooroploopt binnen de agrarische sector om het leven van de veehouder steeds gemakkelijker, duurzamer en leuker te maken. 
Verder...

 • Je gaat aan de slag met een enthousiast en ambitieus team;
 • Werken in een internationale omgeving bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
 • Je komt te werken in het duurzaamste kantoor en productie locatie van Europa;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Een goed salaris  passend bij de zwaarte van de functie;
 • De salarisschaal loopt tot ongeveer €4200,- bruto per maand waarin wij graag zien dat iemand nog kan groeien;
 • 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen;
 • De mogelijkheid om per jaar 6 roostervrije dagen te verkopen;
 • Flexibiliteit in werktijden en werkplek;
 • Tegemoetkoming in diverse verzekeringspremies;
 • Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen die je zonder verplichtingen kunt volgen;
 • Bedrijfsrestaurant met een rijk en gezond aanbod en daarnaast kan je genieten van de beste koffie bij onze beroemde espressobar met eigen barista.

Om antwoord te kunnen geven op de voedseluitdaging voor 2050 is het van groot belang om verantwoord met mens, dier en milieu te blijven omgaan. Voor ons betekent het dat we een betrouwbare partner voor de lange termijn willen zijn voor onze klanten. En daarnaast willen we de wereld doorgeven aan de volgende generatie door het duurzaam ontwikkelen van onze producten. Jij kan een bijdrage leveren in het realiseren van deze droom.

Daarnaast ook Familiebedrijf van het jaar 2019, Great Place to Work gecertificeerd en nog veel meer...

Privacybeleid