Open sollicitatie

  • Cornelis van der Lelylaan, 3147 Maassluis, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Functieomschrijving

Wil je graag werken bij Lely maar stond jouw droombaan er niet bij? Wil je graag werken als engineer of als agrarisch specialist? Stuur dan jouw gegevens dan nemen we contact met jou op.

Extra informatie

Ben je overtuigd en is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en is ook niet nodig. Wij hebben heel hard gewerkt met het huidige team en die inzet heeft zelfs geleid tot een LinkedIn nominatie voor "rising star" met onze afdeling Talent Acquisition. 

Privacybeleid