Parttime HR Officer (24 uur)

 • Deeltijds

Functieomschrijving

Jij neemt een berg aan kennis mee, vindt het HR vak super interessant en wil alles wat je over het HR vak weet graag in praktijk brengen. Je neemt initiatief, bent nieuwsgierig en hebt de drive om samen met je collega’s te zorgen voor een geoliede HR Office. Jij wordt blij van dynamiek en afwisseling tussen verschillende taken en werkzaamheden. Als HR Officer is geen dag saai!

Het HR team bestaat uit twee HR Officers en meerdere HR Consultants. Je werkt samen als één geheel: de HR Officers zetten de basis neer zodat in-, door- en uitstroom op alle vlakken soepel verlopen. De HR Consultants ondersteunen de business op de complexere inhoudelijke vraagstukken. Zo vormen we een team en vertegenwoordigen we samen HR!

Dit ga je doen:

Communicatie
Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en onze HR Consultants. Je beantwoordt gedurende de dag vragen van medewerkers over HR thema’s in de volle breedte van het vak (van verlof tot salaris en van juridische zaken tot vacatures).

Structuur en zorgvuldigheid
Je bent verantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van in-, door-, en uitstroom van medewerkers van onze verschillende IT organisaties (wij noemen dit business units).

Ondersteuning HR Consultants
Je ondersteunt de HR Consultants waar nodig bij projecten en specifieke HR thema’s. Hierin kan jij ook aangeven waar je energie van krijgt!

Er is meer! Een greep uit je werkzaamheden en verantwoordelijkheden

 • Alles wat met in- door en uitstroom van collega’s te maken heeft
 • Maandelijkse coördinatie van de salarisverwerking en alle mutaties
 • Contactpersoon voor onze wagenparkbeheerder, pensioenuitvoerder en arbodienst
 • Proactief opvolgen van verlof- en verzuimprocessen en (interne) opleidingsprogramma’s
 • Administratief coördineren van de functionerings- en beoordelingscyclus
 • Ondersteuning van het werving- en selectieproces

Voor wie werk jij?
Je rapporteert in formele zin aan de Group Head of HR, maar in praktijk spar je het meest met onze Lead HR Consultant en natuurlijk met je directe HR collega’s.

Je werkt voor een zelfstandige groep van bedrijven binnen Total Specific Solutions (TSS). TSS heeft in Europa ruim 100 autonome Business Units, die allen specialistische software oplossingen bieden voor een gerichte markt. Al deze Business Units delen dezelfde kernwaarden; toegewijd, ondernemend, vooruitstrevend.

Deze dynamische rol van HR Officer vervul je samen met je HR Officer collega voor 7 Business Units van TSS. Deze BU’s bevinden zich op verschillende plaatsen in Nederland, jij kunt vanwege de mogelijkheid om remote te werken echter de standplaats kiezen die het beste bij jou past. Daarnaast kan je ook regelmatig vanuit huis werken als je dat prettig vindt. TSS is decentraal georganiseerd, waardoor jouw units met behulp van HR en Finance zelfstandig kunnen opereren.

 

Wat kan je van ons verwachten?

 • Werken in een leuk HR team dat met elkaar spart, elkaar verder helpt en waarin (werk)plezier super belangrijk is;
 • Een parttime baan voor 24 uur per week;
 • Een zelfstandige functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd en ook belangrijk gevonden wordt;
 • Een persoonlijk ontwikkelplan om je te helpen in jouw ambitie en deze kansen kracht bij te zetten;
 • Gezonde balans tussen werken vanuit huis en op locatie;
 • Een passend salaris, bonusregeling en goede pensioenregeling;
 • Alles wat je nodig hebt om jouw werk goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop, telefoon met abonnement en een goede thuiswerkplek;
 • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 26 vakantiedagen om het op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!)
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.

Interesse?
Bel ons voor vragen of reageer direct met je (korte) CV en brief.

Liever eerst even vrijblijvend informeren?
Bel dan met onze HR Consultant Tess Gulpen via 06 2952 4914.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt derhalve niet op prijs gesteld.