Accountmanager Personenvervoer

 • Voltijds

Functieomschrijving

Word jij gedreven door het behalen van commerciële resultaten? Ben jij het luisterend oor dat de vragen van klanten en prospects snel doorgrondt? Bij Beedr zoeken we een ondernemende Accountmanager die met ons de taximarkt verder gaat veroveren! Herken jij jezelf in dit profiel? Dan is dit misschien dé nieuwe uitdaging voor jou!

Wat doe je als Accountmanager Personenvervoer?
Als Accountmanager Personenvervoer ben je de oren en ogen van onze organisatie. Je herkent kansen bij nieuwe én bestaande klanten. Je onderhoudt op regelmatige basis contact met onze bestaande klanten. Met hen bespreek je actuele ontwikkelingen en je spart met ze over het toevoegen van waarde binnen hun activiteiten.

Je houdt je dan ook dagelijks bezig met:

 • Het maken van een uitgebreide analyse van de taximarkt samen met behulp van jouw collega’s;
 • Het genereren van nieuwe leads. Voor de wijze waarop neem jij het initiatief;
 • Je onderhoudt contact met (potentiële) klanten en brengt ze regelmatig een bezoek;
 • Spotten van trends en kansen zien in de ontwikkelingen in de branche.

Dit betekent dat je veel onderweg bent, pitches houdt en aan het netwerken bent. Je gesprekspartners zullen voornamelijk directeur/eigenaren en middenmanagement zijn. Je creëert new business en bouwt relaties met (potentiële) klanten op en uit. Hierdoor open je deuren zodat onze collega’s na jouw pitch welkom zijn voor een inhoudelijke demo.

Met oprechte interesse ga jij het gesprek aan, verbind je partijen en stem je af. Zo creëer jij draagvlak en klanttevredenheid.

Jouw team
Je werkt nauw samen met Marieke (Marketing & Sales Support) en Robin en Theo (Accountmanagers) en rapporteert aan Matthijs (Directeur). Binnen het team houden we van openheid en een grote mate van zelfstandigheid.

Wat breng jij mee?
Jij hebt HBO/WO denk- en werkniveau. Een diploma vinden wij niet het allerbelangrijkste. Je ervaring en kwaliteiten des te meer. Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Accountmanager en/of relevante kennis en een netwerk binnen de taxibranche? Dan is dat een pluspunt.

Je bent energiek, communicatief sterk en zit vol initiatief. Door écht te luisteren naar je klant én het lef om de kritische vraag te stellen, ben jij in staat snel door te dringen tot de kern.

Met de juiste input weet jij kansen om te zetten in commerciële resultaten. Je krijgt energie van het geven van een pitch en weet precies hoe je het beste aan kan sluiten bij de klant

Je voelt je op je plek bij een innovatief bedrijf met een gezonde groeiambitie waar we hard werken en veel plezier hebben. “Kan niet” komt in jouw woordenboek niet voor. Je denkt “outside the box”. Je kijkt niet alleen naar de middelen die je hebt, maar bent altijd op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen.

Dit bieden wij jou:

 • Een informeel, ervaren en gedreven team dat graag met je samenwerkt en ernaar uitkijkt om jou welkom te heten. En daarnaast:
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto of mobiliteitsbudget, 27 vakantiedagen, een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling;
 • Een variabele beloning die met je meegroeit.;
 • Een vitaliteitsbudget om jou te motiveren extra te investeren in jouw welzijn;
 • Doorgroeimogelijkheden naar verschillende sturende functies, afhankelijk van jouw ambities;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur;
 • Een dynamische functie met een gezonde dosis zingeving waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt. Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken én krijg je de mogelijkheid om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Beedr en groei van de afdeling
 • Een (fulltime) functie voor 32-40 uur met als standplaats Nieuw-Vennep.

Over Beedr
Elke dag helpen wij echte mensen naar bestemmingen die ertoe doen. Zodat bijzondere leerlingen naar school kunnen en mensen met een handicap naar de dagbesteding. Dat ouderen kunnen genieten van de verjaardag van een kleinkind en dat jij zomaar een taxi kan bellen om je waar dan ook te brengen. Onze software zorgt ervoor dat miljoenen taxiritten jaarlijks correct worden uitgevoerd. Kortom, onze producten verbinden mensen met de maatschappij.

Beedr is opgericht in 1997 en is een leverancier van een gespecialiseerde softwaresuite voor mobiliteit en personenvervoer en richt zich met haar softwaresuite op vervoersbedrijven, regievoerders, gemeenten en zorgverzekeraars. Deze software verbindt de reiziger, vervoerder, vervoersregisseur en opdrachtgever met elkaar. 

Zo'n 30 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken onze klanten effectiever en efficiënter. 

Beedr is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. 

Interesse?
Durf jij deze nieuwe uitdaging aan? Solliciteer dan direct door je CV en korte toelichting op te sturen. Onze HR-afdeling gaat dan met jouw sollicitatie aan de slag.

Toch nog vragen over de vacature of sollicitatieprocedure?
Neem dan contact op met onze HR Adviseur: Manon Drost via 085 - 078 29 10.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.