Full-stack Developer VB6

 • Voltijds

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om onze applicaties beter, efficiënter en productiever te maken en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het vervoeren van miljoenen mensen? Dan hebben wij de baan die jij zoekt!

Wat ga je doen?

Als full-stack developer bouw je mee aan de modernisering van onze succesvolle applicatie voor personeelsplanning. De aankomende jaren zal deze applicatie aanzienlijk gemoderniseerd gaan worden waarbij grote delen van de bestaande VB6 code omgezet zullen gaan worden naar de nieuwste, op .NET gebaseerde, technologieën. Denk hierbij aan apps gebaseerd op Xamarin of .NET MAUI, Webbased development met NET6 MVC en backend development middels API’s en Docker technologie.

Op basis van je VB6 kennis ben jij in staat om in de bestaande omgeving aanpassingen te maken. Daarnaast help je mee om bestaande en nieuwe functionaliteiten te (her)ontwikkelen in .NET waarbij je samen met onze productmanager en het ontwikkelteam werkt aan de korte en lange termijn roadmap.

Binnen onze R&D-afdeling werken we met Agile vanuit verschillende teams en in een hybride vorm. Daarmee ben je onderdeel van een zelfsturend team met veel autonomie. Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van features en user stories op de backlog. Je werkt mee aan sprintevents, zoals sprintplanningen, sprintreviews, retrospectives en uiteraard de daily. Je bent veel bezig met het technisch uitwerken en implementeren van functionaliteit en tests over onze volledige technologie stack.

Binnen Beedr vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Talent Development programma en er is veel ruimte voor persoonlijke coaching. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je wordt uitgerust met een geschikte werkplek. Wij zorgen ervoor dat jij je in ieder geval zo snel mogelijk thuis voelt in ons bedrijf!

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie in een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Beedr;
 • Ruimte om je als full-stack developer verder te ontwikkelen en je vaardigheden te vergroten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 27 vakantiedagen, een (tijdelijke) thuiswerkvergoeding, laptop en een goede pensioenregeling;
 • Een fijne werkplek en een prettige informele werksfeer, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen TSS; 
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team.

Wij vragen

 • Je hebt enkele jaren ervaring in VB6 in combinatie met databases zoals SQL Server;
 • Je hebt kennis van .NET en C# of je bent bereidwillig om deze kennis op te doen;
 • Het is een grote pré als je ervaring hebt met moderniseringstrajecten;
 • Je hebt enige ervaring met Agile of Scrum;
 • Je bent gedreven, leergierig en een teamplayer met analytisch vermogen;
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief;
 • Dat je energie krijgt van het behalen van succes samen met je collega’s (alleen gaat het sneller, samen kom je verder);
 • Toewijding, ondernemende en vooruitstrevende mindset;
 • Je bent ambitieus en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Over Beedr

Elke dag helpen wij echte mensen naar bestemmingen die ertoe doen. Zodat bijzondere leerlingen naar school kunnen en mensen met een handicap naar de dagbesteding. Dat ouderen kunnen genieten van de verjaardag van een kleinkind en dat jij zomaar een taxi kan bellen om je waar dan ook te brengen. Onze software zorgt ervoor dat miljoenen taxiritten jaarlijks correct worden uitgevoerd. Kortom, onze producten verbinden mensen met de maatschappij.

Beedr is opgericht in 1997 en is een leverancier van een gespecialiseerde softwaresuite voor mobiliteit en personenvervoer en richt zich met haar softwaresuite op vervoersbedrijven, regievoerders, gemeenten en zorgverzekeraars. Deze software verbindt de reiziger, vervoerder, vervoersregisseur en opdrachtgever met elkaar.

Zo'n 30 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken onze klanten effectiever en efficiënter.

Beedr is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment.

 Reageren

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en word je daar enthousiast van? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze HR-adviseur Manon via 085 - 078 29 10. 

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.