Functioneel Tester

 • Voltijds

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om onze applicaties beter, efficiënter en productiever te maken en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het vervoeren van miljoenen mensen? Dan hebben wij de baan die jij zoekt!

Wat ga je doen?

Als tester ben je voornamelijk bezig met het functioneel testen van onze omgevingen. Als tester weet je onze software het vuur aan de schenen te leggen en de kwaliteit van onze software te waarborgen. Samen met onze ontwikkelaars ben jij verantwoordelijk voor de correcte werking van onze producten. Producten die er dagelijks voor zorgen dat miljoenen mensen op hun bestemming komen.

Als geen ander weet je hoe onze producten werken. Je bent het geweten van onze ontwikkelafdeling en samen met je scrumteam draag je zorg voor de ontwikkeling en kwaliteit van onze producten die een hoog maatschappelijk belang hebben. Want als onze software niet werkt komt Nederland letterlijk tot stilstand.

Omdat onze software steeds belangrijker wordt, zetten we volop in op testautomatisering. Samen met je collega tester ben jij verantwoordelijk voor de opzet en beheer hiervan. Met welke testmethodes, testtypen, scripting en test tools je werkt ligt niet vast. Wij hanteren (nog) geen bedrijfstandaarden wat betekent dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere tester wordt!

Binnen Beedr vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Talent Development programma en er is veel ruimte voor persoonlijke coaching. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je wordt uitgerust met een geschikte werkplek. Wij zorgen ervoor dat jij je in ieder geval zo snel mogelijk thuis voelt in ons bedrijf!

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie in een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Beedr;
 • Ruimte om je als tester verder te ontwikkelen en je vaardigheden te vergroten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 27 vakantiedagen, een (tijdelijke) thuiswerkvergoeding, laptop en een goede pensioenregeling;
 • Een fijne werkplek en een prettige informele werksfeer, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Ruimte om deels thuis te werken;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen TSS - de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 130 onafhankelijke Business Units;
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team.

Wij vragen

 • Je hebt kennis van het SCRUM-principe en van de SCRUM-rol tester;
 • Je hebt kennis in het definiëren van functionele testscripts;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt ervaring in geautomatiseerd testen of je vindt het leuk je daarin te verdiepen;
 • Je bent gedreven, leergierig en een teamplayer met analytisch vermogen
 • Dat je energie krijgt van het behalen van succes samen met je collega’s (alleen gaat het sneller, samen kom je verder);
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Over Beedr

Elke dag helpen wij echte mensen naar bestemmingen die ertoe doen. Zodat bijzonder leerlingen naar school kunnen en mensen met een handicap naar de dagbesteding. Dat ouderen kunnen genieten van de verjaardag van een kleinkind en dat jij zomaar een taxi kan bellen om je waar dan ook te brengen. Onze software zorgt ervoor dat miljoenen taxiritten jaarlijks correct worden uitgevoerd. Kortom, onze producten verbinden mensen met de maatschappij.

Beedr is opgericht in 1997 en is een leverancier van een gespecialiseerde softwaresuite voor mobiliteit en personenvervoer en richt zich met haar softwaresuite op vervoersbedrijven, regievoerders, gemeenten en zorgverzekeraars. Deze software verbindt de reiziger, vervoerder, vervoersregisseur en opdrachtgever met elkaar.

Zo'n 30 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken onze klanten effectiever en efficiënter.

Beedr is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment.

Reageren

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en word je daar enthousiast van? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze HR-adviseur Manon via 085 - 078 29 10.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.