Software Consultant

 • Voltijds

Functieomschrijving

Vanwege de succesvolle lancering van onze nieuwe Cloud- en onlineoplossingen en groei van bestaande oplossingen zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Wil jij aan de slag met softwareoplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken dé consultant die hieraan wil meewerken, onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden!

Wat doe je als Consultant bij Beedr?
Je implementeert onze software bij onze klanten in heel Nederland, stuurt de (omvangrijke) implementaties aan en beheert het gehele proces. Ook verzorg je presentaties en geef je cursussen over de softwarepakketten aan de eindgebruikers. 

Je volgt daarnaast de (lange termijn) ontwikkelingen en trends. Wat leeft er bij onze klanten, leveranciers, ketenpartners en in de markt? Hoe kunnen onze producten en diensten zoveel mogelijk toegevoegde waarde leveren? Je brengt deze behoeften bij onze klanten in kaart en vertaalt dit naar concrete oplossingen.  Met oprechte interesse ga jij het gesprek aan, verbind je partijen en stem je af. Zo creëer jij draagvlak en klanttevredenheid, met klantbehoud als resultaat. 

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste consultant met al de nodige ervaring op zak. Ervaring in de mobiliteitsbranche is een pré. Je staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw werkleven. Omdat het werkveld barst van de uitdagingen, kansen en mogelijkheden, vragen we een grote mate van zelfstandigheid en initiatief. Je helpt graag mensen verder op weg en bent op zoek naar passende oplossingen die zorgen voor een tevreden klant. Je staat stevig in je schoenen, waardoor je in staat bent mee te denken met de klant en richtinggevend advies te geven. Je bent leergiering en je houdt graag het overzicht.     

Je kunt goed luisteren en stelt de juiste vragen om mensen echt verder te helpen. Je bent analytisch en weet hoe systemen en processen werken. De klant kan altijd bij jou terecht voor technische en functionele vraagstukken over de door ons in eigen huis ontwikkelde software. Je bent in staat relaties op te bouwen met onze klanten en je bent een ambassadeur voor onze organisatie. Tenslotte weet je het beste uit jezelf te halen op een informele, inspirerende manier én denk je graag mee over de ontwikkeling van onze afdeling. 

We zien graag terug:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 2-3 jaar ervaring met IT die je hebt ingezet in de rol van Consultant of Supportmedewerker óf affiniteit met IT/Software markt en interesse in de dienstverlenende markt;
 • Dat je energie krijgt van het behalen van succes samen met je collega’s; 
 • Toewijding, ondernemende en vooruitstrevende mindset;
 • Resultaatgericht, overtuigingskracht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen.; 
 • Je bent een meedenker en je vindt het leuk om onze klanten te begeleiden gedurende het proces (van informatievraagstuk tot succesvolle functionerende oplossing);
 • Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en analytische vermogen sla je gemakkelijk de brug tussen business en IT;
 • Tot slot beschik je over organisatorisch vermogen en een servicegerichte instelling.

Dit bieden wij jou:

 • Een informeel, ervaren en gedreven team dat graag met je samenwerkt en ernaar uitkijkt om jou welkom te heten. En daarnaast:
 • Een uitdagende en dynamische functie in een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Beedr en groei van de afdeling;
 • Een aansprekende functie met een gezonde dosis zingeving waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt. Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken en veel bereiken;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto of mobiliteitsbudget, 27 vakantiedagen, een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden naar verschillende sturende functies, afhankelijk van jouw ambities;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur;
 • Een aansprekende functie met een gezonde dosis zingeving waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Een (fulltime) functie voor 40 uur met als standplaats Nieuw-Vennep.

Over Beedr
Elke dag helpen wij echte mensen naar bestemmingen die ertoe doen. Zodat bijzondere leerlingen naar school kunnen en mensen met een handicap naar de dagbesteding. Dat ouderen kunnen genieten van de verjaardag van een kleinkind en dat jij zomaar een taxi kan bellen om je waar dan ook te brengen. Onze software zorgt ervoor dat miljoenen taxiritten jaarlijks correct worden uitgevoerd. Kortom, onze producten verbinden mensen met de maatschappij.

Beedr is opgericht in 1997 en is een leverancier van een gespecialiseerde softwaresuite voor mobiliteit en personenvervoer en richt zich met haar softwaresuite op vervoersbedrijven, regievoerders, gemeenten en zorgverzekeraars. Deze software verbindt de reiziger, vervoerder, vervoersregisseur en opdrachtgever met elkaar. 

Zo'n 30 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken onze klanten effectiever en efficiënter. 

Beedr is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. 

Reageren
Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en word je daar enthousiast van? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze HR-adviseur Manon via 085 - 078 29 10. 

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse