Accountmanager GZ Zorg (New Business)

 • Pondweg 1, 2153 PK Nieuw-Vennep, Nederland
 • Werknemer kan op afstand werken
 • Voltijds

Functieomschrijving

Bij het vinden van de juiste kandidaat sluiten we de vacature.

Wij zoeken een ondernemende Accountmanager die met ons de GZ-zorgmarkt gaat veroveren! Laat jij GZ-instellingen zien dat ze voor de inzet van een betere kwaliteitsborging en controle over de mobiliteitsvraag onze software moeten gebruiken? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Wie ben jij?
Met een goed humeur en professionele houding ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent energiek, communicatief sterk en zit vol initiatief. Je krijgt energie van het geven van een pitch en weet precies hoe je het beste aan kan sluiten bij de klant. Je daagt hen uit, stelt confronterende vragen, denkt mee en voegt waarde toe. Je voelt je op je plek bij een innovatief bedrijf met een gezonde groeiambitie waar we hard werken en veel plezier hebben. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen.
Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend. 

We zien graag de volgende zaken terug:

 • Minimaal 3-5 jaar sales ervaring als Accountmanager of een vergelijkbare functie binnen de IT;
 • Een relevant netwerk binnen de zorg en/of GGZ;
 • Je maakt graag sociale impact.

Wat ga je doen als Accountmanager New Business: GZ-Zorg?

 • Je gaat de GZ-zorgmarkt voor ons veroveren en de game changer zijn in onze groeiambitie. De GZ-zorgmarkt is complex en biedt ontelbaar veel kansen. Hiervoor is lef nodig en een mindset gericht op vernieuwing. Onze ambitie is dat Korton Software wordt gezien als een onderscheidende organisatie door zijn kennis van doelgroepenvervoer en GZ-zorg.

Ons doel: mensen met een beperking helpen om dagelijks van A naar B te komen. En een bijdrage leveren aan doelgroepenvervoer om bijv. ouderen de verjaardag van kun kleinkinderen te laten bijwonen. Die blik naar buiten maakt ons trots op onze producten en diensten. We laten ons graag verrassen door jouw sales vaardigheden en sterke drive om dit doel te bereiken. Hoe bijt jij je vast in de uitdaging om Korton Regie en Korton WinTax binnen het IT-landschap van de GZ-zorg op de kaart te zetten? Hoe challenge jij en hoe vertel jij onze toegevoegde waarde?

Wat ons betreft hoort hier in ieder geval bij:

 • Uitgebreide analyse van de zorgmarkt maken met hulp van specialisten;
 • Met als doel een duidelijke, getoetste, propositie die perfect aansluit bij de behoefte in de markt;
 • Het generen van nieuwe leads;
 • Het opvolgen van leads en afspraken bij (potentiële) klanten;
 • Spotten van trends en kansen zien in de ontwikkelingen in de  GZ-zorg, want de zorg staat nooit stil.   

Dit betekent dat je veel onderweg bent, pitches houdt en aan het netwerken bent. Je gesprekspartners zullen voornamelijk inkopers en middenmanagement zijn, Je creëert new business en bouwt relaties met (potentiële) klanten op en uit. Hierdoor open je deuren zodat onze collega’s na jouw pitch welkom zijn voor een inhoudelijke demo. Je werkt nauw samen met Eveline en Theo (Accountmanagers) en rapporteert aan Matthijs (Directeur). Binnen het team houden we van openheid en een grote mate van zelfstandigheid.
Met oprechte interesse ga jij het gesprek aan, verbind je partijen en stem je af. Zo creëer jij draagvlak en klanttevredenheid. Kortom, er staat je een prachtige uitdaging te wachten!

Wat krijg je er voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische functie in een jong team, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling en groei van Korton Software;
 • Veel vrijheid om je werk te doen in een markt vol kansen;
 • Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken en veel bereiken;
 • Een afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto, 27 vakantiedagen, goede pensioenregeling, variabele beloning die met je meegroeit, een mobiele telefoon en laptop.
 • Een baan die jou uitdaagt bij een organisatie die bijdraagt aan de ontwikkeling en oplossing van mobiliteitsvraagstukken in de GZ-zorgsector;
 • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Over Korton Software
Korton Software is opgericht in 1997 en is een leverancier van een gespecialiseerde softwaresuite voor mobiliteit en personenvervoer. Korton Software richt zich met haar softwaresuite op vervoersbedrijven, regievoerders, gemeenten en zorgverzekeraars. Met het end-to-end mobiliteitsplatform Korton Regie kunnen alle facetten rondom de regie van vervoer gefaciliteerd worden, van registratie tot en met facturatie. Korton WinTax is een softwareoplossing voor het plannen van taxiritten en geeft klanten direct toegang tot alle benodigde informatie. Korton Workforce maakt het mogelijk voor een langere periode een personeelsplanning te realiseren en automatiseren, ook daar waar men veel te maken heeft met parttimers en wisselende werktijden. Deze oplossing wordt naast de mobiliteitssector ook gebruikt in zowel de vrijetijds- hospitalitysector, als de productiesector.

Onze software verbindt de reiziger, chauffeur, vervoerder, vervoersregisseur en opdrachtgever met elkaar.
Zo'n 22 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken onze klanten effectiever en efficiënter.
Korton Software is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units. TSS investeert veel in de kennis en doorgroeimogelijkheden van alle medewerkers van de Business Units. Dat geeft jou de kans je kennis te vergroten en legio doorgroeimogelijkheden.

Interesse?
Heb jij het lef, doorzettingsvermogen en mindset om met een unieke oplossing te jagen in een voor ons nieuwe markt? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie op te sturen. Onze HR afdeling gaat dan met jouw sollicitatie aan de slag! Heb je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze Managing Director, Matthijs Dessing via 06-52673233.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.