Stage Marketing & Sales

  • Pondweg 1, 2153 PK Nieuw-Vennep, Nederland
  • Werknemer kan op afstand werken
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Korton Software is een Nederlands IT-bedrijf en een toonaangevende aanbieder van softwarepakketten voor mobiliteitsoplossingen. Deze software verbindt de reiziger, vervoerder, vervoersregisseur en opdrachtgever met elkaar en richt zich op vervoersbedrijven, regiecentrales lokale overheden en zorgverzekeraars. Als bedrijf zijn we volop in ontwikkeling en verandering met de daarbij behorende kansen en mogelijkheden, zoals diverse opleidingen, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. 

Korton Software is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met 60 onafhankelijke Business Units.

Good to know: We hebben een modern gebouw uitgerust met fijne flexwerkplekken in een open kantoor tuin. Omdat we ontspanning naast ons werk ook belangrijk vinden hebben we toffe spelelementen toegevoegd aan het kantoor, zoals spelcomputers en een tafeltennistafel. Vanwege de Corona crisis werken wij allemaal vanuit huis, maar zodra het weer kan stellen we ons kantoor weer beschikbaar en luiden we onze standaard vrijdagmiddag borrel ook weer in!

Functieomschrijving

De stageopdracht
Als Korton Software willen we op korte termijn meer aandacht geven aan Sales & Marketing. Daarom dagen we jou uit om tijdens deze stage een strategisch marketingplan op te stellen, met o.a. een marketingkalender die je daadwerkelijk gaat maken en uitvoeren. Als Sales & Marketing stagiair weet jij als geen ander onze doelgroep te bereiken d.m.v. eigentijdse social media uitingen, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen. Je hebt een ontzettende drive om pakkende content te maken om hiermee onze klanten te enthousiasmeren en Korton Software goed op de kaart te zetten. We kunnen ons voorstellen dat jouw stageopdracht aan bepaalde eisen moet voldoen. Samen zorgen we ervoor dat de opdracht relevant en uitdagend is, en tegelijkertijd voldoet aan de eisen van jouw (hoge)school.

Wie ben jij?
Je zit in het derde of laatste jaar van je studie Marketing & Communicatie (of een andere gerelateerde opleiding). Je bent zelfstandig en vind het helemaal niet erg om zelf op onderzoek uit te gaan. Natuurlijk helpen we je richting geven, maar we gaan er ook vanuit dat jij een (beginnende) expert bent op het gebied van sales, marketing en communicatie. Jij bent tenslotte goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het sales, marketing & communicatie vakgebied. Omdat we er vanuit gaan dat je een (beginnende) expert bent, verwachten we dat je goed kunt schrijven, creatief en verantwoordelijk bent. Daarnaast ben je TOV: Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat bieden wij?
Wat krijg je ervoor terug als je stage komt lopen bij Korton Software?

  • Je krijgt de mogelijkheid om een toffe en uitdagende stageopdracht uit te voeren;
  • We begeleiden je maar geven je ook de vrijheid om te groeien;
  • Je ontvangt een stagevergoeding;
  • Eventueel ontvang je een laptop (in bruikleen) om je werk goed uit te kunnen voeren;
  • De mogelijkheid om na je stage bij ons te komen werken.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag solliciteren, klik dan op onderstaande contact button en we komen z.s.m. bij je terug.