Teamleider

  • Veilingweg 14, 2651 BE Berkel en Rodenrijs, Nederland
  • Voltijds
  • Afdeling: Productie Insecten & Mijten

Beschrijving van het bedrijf

Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken we de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische teeltkennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren.

Koppert Biological Systems: Partners with Nature

De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen, is onze kracht.

De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen die de weerbaarheid van planten zozeer hebben verbeterd dat ziekten vrijwel geen kans meer hebben. Bij Koppert NL werken 500 medewerkers en wereldwijd circa 1700 medewerkers.

Bekijk onze website www.koppert.nl

Functieomschrijving

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming. Met circa 500 medewerkers in Nederland en onze collega’s wereldwijd zetten wij ons in voor gezonde, weerbare en vitale gewassen. Op onze locatie in Berkel en Rodenrijs kweken wij jaarlijks circa 3.500.000.000 insecten. Ter versterking van ons team Productie Insecten zijn wij op zoek naar een

Teamleider
Voor het produceren van Biologische Gewasbescherming
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam,  fulltime (40 uur).
 

Jij hebt een cruciale rol!
Als Teamleider plan je de dagelijkse werkzaamheden ten behoeve van een aantal insectenkweken. Via het dagelijks bordoverleg verdeel je de werkzaamheden over de coördinatoren en productiemedewerkers. Je ziet toe op het correct uitvoeren van de werkzaamheden volgens de kweekprotocollen. Jij signaleert afwijkingen in de kweekprocessen en schakelt, indien nodig, de productieleider en teeltspecialist in om de leverzekerheid van de producten te garanderen. Bovenstaande verwerk je in diverse systemen.

Als Teamleider motiveer je jouw medewerkers en geef je uitleg over de werkinstructies. Je stelt een arbeidsplanning op, en vraagt de productieleider om extra arbeidsuren bij een toename in de productie. Nieuwe medewerkers worden door jou wegwijs gemaakt binnen Koppert. Daarnaast voer je zelfstandig sollicitatie-, verzuim- en ontwikkelgesprekken met (potentiële) medewerkers.

Jouw focus ligt op het continu verbeteren van onze kweekprocessen en onze medewerkers, door het aandragen van verbetervoorstellen via de methodiek van 5S/TPM. Verbetertrajecten voer je zelf uit. Op incidentele basis neem je deel aan projectteams, zoals verhuisprojecten of arbo-projecten.

Functie-eisen

Jouw kennis & ervaring:

Herken jij jezelf in het volgende profiel, dan word je uitgenodigd om te reageren:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op Mbo niveau 4, bij voorkeur richting de groene sector;
  • Je hebt circa vijf jaar ervaring in een leidinggevende rol;
  • Je hebt oog voor zowel processen als voor de mensen die de processen uitvoeren;
  • Collega’s omschrijven jou als stressbestendig en georganiseerd;

Het geeft jou energie om elke dag de productie nét even wat efficiënter te laten verlopen

Extra informatie

Afdeling Productie Insecten
De afdeling productie insecten is verdeeld over enkele kweeklocaties. Het team zet zich elke dag in om de productie van onze natuurlijke bestrijders te waarborgen. De komende jaren zullen de productiecapaciteiten verder worden uitgebreid, dus ook het verhuizen en uitbreiden van de productie behoren tot jouw taken. Verder zullen we de volgende stappen maken in automatisering en digitalisering.  

Je stuurt meerdere coördinator (en) aan met circa zes productiemedewerkers erbij.

Wij bieden jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2450,- en €3300,- op basis van een fulltime dienstverband;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt van biologische gewasbestrijding en -bestuiving.

Word jij onze nieuwe Teamleider?
Solliciteer via de ‘ Ik ben geïnteresseerd ’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?
Neem contact op met Mandy Ziel, HR adviseur op 010 514 1280.
Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken