Journalist (Zenderstreeknieuws)

  • Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Nederland
  • Deeltijds

Functieomschrijving

Ben jij het aanstormende talent of die gelouterde journalist die toe is aan een nieuwe uitdaging binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is? En woon je in IJsselstein, Montfoort of Lopik, of ben je er in elk geval goed bekend? Dan ben je als lokale nieuwsjager geknipt voor de (parttime) job die bij ons vrijkomt.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een energieke en gedreven

Journalist
voor onze titel Zenderstreeknieuws

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een multimediabedrijf. We hebben alles in huis om een boodschap op een aansprekende manier in de juiste mediakanalen te communiceren en interactie op te bouwen met de beoogde doelgroep. Met onder andere onze huis-aan-huis kranten, diverse magazines en online platformen weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders.

Wat ga je doen?
Je gaat laten zien dat Zenderstreeknieuws geen ‘sufferdje’ is, maar dat de lokale journalistiek er toe doet. Je speurt naar leuke verhalen in IJsselstein, Montfoort en Lopik en zorgt voor een aansprekende invulling van krant en website. Je schrijft, fotografeert (geen must, wel een pre) en bent handig met social media.

Wie ben jij?
Een nieuwsjager met affiniteit met IJsselstein, Montfoort en/of Lopik. Iemand die kan genieten van het kleine lokale nieuws, maar ook niet bang is om grotere, actuele onderwerpen op te pakken. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en uiteraard beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes.

Verder neem je mee:

  • Bij voorkeur een afgeronde journalistieke opleiding
  • Kennis van en affiniteit met social- en andere nieuwe media
  • Enthousiasme en creativiteit

Wat krijg je van ons?

  • Een uitdagende functie met de vrijheid om de juiste accenten te leggen
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao voor het Uitgeverijbedrijf
  • Het betreft een functie voor ca. 16 uur. Flexibele invulling mogelijk, met in elk geval in enige mate het accent op woensdag en donderdag
  • Een professionele en informele werkomgeving, waarin thuiswerken tot de mogelijkheden behoort

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met hoofdredacteur Rick den Besten, tel: 06-53410019.

Solliciteren op deze functie kan tot en met vrijdag 23 juli 2021 middels een korte motivatie en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.